Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΟΝΝΕΔ και μηχανισμοί...

Aπό το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν ξεφεύγει από τον βούρκο με τα σκατά η ΝΔ! Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο παιχνίδι πάλι η Ντόρα…
Μεγάλος νικητής των χθεσινών εκλογών στην ΟΝΝΕΔ, είναι αναμφίβολα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, αν και ο συνυποψήφιος του Κώστας Χατζής δεν έχει παραδεχτεί ακόμα το αποτέλεσμα! Ο λόγος είναι ότι η ροή των αποτελεσμάτων απ’ όλη την Ελλάδα ερχόταν κανονικά, αντιθέτως οι κάλπες της Θεσσαλονίκης, άργησαν με αποτέλεσμα … να «καθορίσουν» το νικητή!
Στο 100% των εκλογικών τμημάτων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έλαβε 23.795 ψήφους και ποσοστό 56,1% και ο Κώστας Χατζής 18.653 ψήφους και ποσοστό 43,9%. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ψήφισαν 43.144 μέλη της ΟΝΝΕΔ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στην Ροδόπη...

ψήφισαν συνολικά 619 άτομα και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έλαβε 483 ψήφους και ο Κώστας Χατζής 125…
Η νίκη του Ανδρέα Παπαμιμίκου, είναι και μια μεγάλη συντριβή του μηχανισμού της Ρηγίλλης, ο οποίος απέδειξε ότι σε επίπεδο παρέμβασης και επικοινωνίας είναι για γέλια, εκθέτοντας τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη ΝΔ στα μικρότερα ποσοστά της ιστορίας της!
Όπως λέει και ο Αντώνης Σαμαράς, από το κόμμα πρέπει να φύγουν τα βαρίδια του παρελθόντος! Δυστυχώς γι’ αυτόν, αυτά είναι στο προσκήνιο. Η ΟΝΝΕΔ ΑΕ, η δηλωμένη στην Δ’ ΔOY Θεσσαλονίκης με αντικείμενο εργασιών τη «διάδοση πολιτικών ιδεών και θέσεων πολιτικού κόμματος», είναι στο προσκήνιο! Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΥΑΘ ΑΕ, όπου καταδικάστηκε για παρασιώπηση εγκλημάτων σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, είναι στο προσκήνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου