Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο Άρης έγινε blogger!

spiliotopoulos.jpg
Ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους και τους ψηφοφόρους του εγκαινίασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Συγκεκριμένα, το γραφείο του πάντα πρωτότυπου βουλευτής της Β' Αθήνας, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται πλέον σε λειτουργία το "blog-aris" με κύριο στόχο την ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν την ανασυγκρότηση της παράταξης, την κατάθεση προτάσεων για την καλύτερη λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας καθώς και την γόνιμη κριτική  πάνω στο κείμενο των 8 Αρχών και των 18 Προτάσεων που προ καιρού κατέθεσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

"Με αυτήν την πρωτοβουλία, για πρώτη φορά, δίνεται η δυνατότητα μέσω του Διαδικτύου σε όλους τους Νεοδημοκράτες και σε όλες τις Νεοδημοκράτισσες να έχουν άμεσο ρόλο και λόγο στον Προσυνεδριακό Διάλογο, προκειμένου η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη να βρεθεί και πάλι δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματά του", σημειώνεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.

Είναι προφανές πως με την κίνηση αυτή, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό απέχει από τα τεκταινόμενα στη Ρηγίλλης, επιχειρεί να καταδείξει την απήχηση των απόψεών του στους ψηψοφόρους της Ν.Δ και όχι μόνο. Την ίδια ώρα, ο πρώην υπουργός καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά του, με φόντο το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου