Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ.....

Γράφει ο Ζαρκανέλας Αστέριος

Μέλος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κέντρου Κατερίνης



Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ και όλοι εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε για τον χαρακτήρα τους στόχους και το όραμα της φιλελεύθερης νεολαίας. Ως νέοι οφείλουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία να σταθούμε πρωτοπόροι και κοινωνοί του μηνύματος της αλλαγής που όλοι ονειρευόμαστε.

Με τον ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ αφήνουμε πίσω μας την συντήρηση και το παρελθόν και όλοι μαζί με μία φωνή στέλνουμε το μήνυμα της αλλαγής, το μήνυμα της προόδου, το μήνυμα της ενότητας για όλη την νεολαία. Ψηφίζουμε ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ και στέλνουμε το μήνυμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ είναι ένας άνθρωπος με ήθος-ιδεολογία-μαχητικότητα. Είναι ένας Ο.Ν.ΝΕ.Δ./της με όραμα, με πίστη, με ιδανικά αλλά κυρίως με διάθεση να αγωνιστεί για μία νέα καλύτερη Ο.Ν.ΝΕ.Δ και συγκεκριμένα για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ του μέλλοντος.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για το μέλλον και την λειτουργία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., αλλά και μία σειρά μέτρων για την ενίσχυση των νέων εν μέσω οικονομικής κρίσης. ΄Εχει επιχειρήματα και λύσεις στα προβλήματα της νεολαίας.

Για όλους τους παραπάνω αναφερομένους λόγους ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ τους νέους και νέες να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία δίνοντας βροντερό παρόν με σκοπό να αναδείξουμε ένα καινούργιο και φρέσκο πολιτικό λόγο, μακριά από συντηρητισμούς και κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας και της αισιοδοξίας ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου