Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Οι υποστηρικτές της Ντόρας και οι ΧΑΤΖΗΣ & ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος ότι η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στηρίζει τον υποψήφιο για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Είναι γεγονός ότι πολλά στελέχη της νεολαίας που είχαν στηρίξει την κ. Μπακογιάννη στον προεκλογικό της αγώνα έχουν ταχθεί με το μέρος του κυρίου Παπαμιμίκου. Όμως, και το στρατόπεδο του Κώστα Χατζή δεν έχει ουκ ολίγα ''ντοράκια''.

Ας αναφέρουμε ορισμένα ονόματα. Τσατσάμης Βασίλης (Οικονομικό Νομικής, δεξί χέρι του Δραγουμάνου), Τσώκος Ανδρέας (τέως υπεύθυνος οργάνωσης Δαπ Αθήνας, μέλος Κ.Ε ΟΝΝΕΔ), Δελακουρίδης Γιάννης (πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν Ψυχικού), Αρμπής Γιάννης( Αντιπρόεδρος Β7 ΟΝΝΕΔ και στέλεχος Δαπ Μαθηματικού Αθήνας), Αντωνόπουλος Παναγιώτης (Αντιπρόεδρος Α3 ΟΝΝΕΔ και στέλεχος Δαπ ΤΕΙ Πειραιά). Οι συγκεκριμένοι νεολαίοι υπήρξαν ένθερμοι υποστηρικτές της κ. Μπακογιάννη και τώρα αποτελούν τα πρωτοπαλίκαρα του Κώστα Χατζή.

Το ερώτημα όμως...είναι ένα: πώς από υπέρμαχοι της φιλελεύθερης πολιτικής τώρα τάχθηκαν με το μέρος ενός ακροδεξιού; Μάλλον τα κίνητρά τους και στις δύο περιπτώσεις κάθε άλλο παρά ιδεολογικά ήταν....

9 σχόλια:

  1. Οχι καλε μου διαφωνω!!!!Το αρ8ρο σου κατα την γνωμη μιασ απλη οννεδιτισσας δεν 8α επρεπε να ληγει με ερωτημα αλλα με διαπιστωση!!!!"η ΝΔ ειναι μια η ΟΝΝΕΔ ειναι μια η ΔΑΠ ειναι μια οχι δυο (ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ και ΝΤΟΡΙΚΟΙ) και ο ολη αυτη η ενιαια κοινοτητα επιδιωκει το καλο της!!!Για αυτο και τασσεται υπερ Χατζη!!!Και δεν εξυπηρετει συμφεροντα στηριζοντας εναν απατεωνισκο που εκμεταλευτικε την Οργανωση Νεων Νεας Δημοκρατιας και Την Δημοκρατικη Ανανεωτικη Πρωτοπορια για προσωπικο κερσος ή ενα golden boy που η ζωη του ειναι στρωμενη με χαλι χρυσου απο τον μπαμπα του(διαχωριζοντας απλα τισ εσωκομματικες απο τισ εκλογες ΟΝΝΕΔ)!!!"
    Μια Ντορικη οννεδιτισσα...Α.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pes ta re kopelia na to katalaboun...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Προεδρός μας ο Αντώνης ο Σαμαράς[τον στήριξα φανατικά] τόνισε επανειλλημένα πως τα -ικος τελειώσανε και πρέπει να μπει τέλος στα βιλαέτια και στις φατρίες στο κόμμα.

    Τι σχέση έχει με το ποιος ήταν με ποιον στο κόμμα???

    Εκλογές ΟΝΝΕΔ έχουμε,στηρίζω τον Αντρέα γιατί πιστεύω πως έχει και θέση και πρόγραμμα και όραμα για την παράταξη.

    Όλοι θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα,ασχέτως αποτελέσματος.Αντιπαλός μας είναι το πασοκ και τα προβλήματα των νέων,και όχι η εσωτερική φαγωμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o kathenas epilegei ayton pou thelei ti pragmata einai ayta?oloi kathontai kai mas koroideuoun m ayta pou kanoume kai oi treis aksiologoi upopsifioi einai paidia tis neas dimokratias ksekoliste ligo to mualo sas eseis oi upostiriktes giati eseis ta kanete ola...opos eipe kai o filos panw ANTIPALOS MAS EINAI TO PASOK!gia ayto den pame mprosta se ayto to komma trogomaste anametaksi mas blepete oi neolaioi pasoksides enomenoi oloi tous einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορούσα να μην σχολιάσω τα όσα διαβάζω εδώ. Διαφωνώ σε όλα και με όλους. Είναι δυνατόν να θεωρείται παιδί της Νεας Δημοκρατίας ένας άνθρωπος ο οποίος απομυζούσε το Δημόσιο Χρήμα με μανία; Αυτά που έκανε ο πολιτικός μας φορέας και έφτασε εκεί που έφτασε πάμε να τα πιθηκίσουμε και εμείς...; Συγνώμη μάγκες δεν θα πάρω δεν θα κάτσω εγώ να απολογούμαι μέσα στα αμφιθέατρα για το αν ήταν 5 ή 10 τα χιλιάρικα!!

    Επιτέλους σε αυτή την οργάνωση θα πρέπει να βγάλουμε τα γυαλιά του συμφεροντισμού και να δούμε το κοινό καλό... Ποιος νέος άνθρωπος, που έχει σιχαθεί την κονόμα και τις μίζες από τους Πολιτικούς, θα πάει να ψηφίσει ένα νέο που κάνει τα ίδια με αυτούς; Πως μπορεί να κάνει αυτός ο Νέος την νεολαία να ασχοληθεί με την πολιτική αν ο ίδιος ανακυκλώνει το σάπιο σύστημα, στο οποίο οι νέοι έχουν γυρίσει πλάτη, χρόνια τώρα;

    Η επιλογή είναι ξεκάθαρη δεν θέλουμε ΦΠΑ, δεν θέλουμε τακτικό πρoυπολογισμό, δεν έχουμε ανάγκη να μας βάλουν τα εισιτήρια στα πούλμαν γιατί εκεί πάμε γιατί γουστάρουμε. Γουστάρουμε να φωνάξουμε υπέρ του Κώστα Χατζή, γουστάρουμε κάθε φορά να δίνουμε την δικιά μας απάντηση σε όλα αυτά τα blog που κοιτάνε τα φράγκα και όχι το καλό της Παράταξης...Την ΟΝΝΕΔ τη θέλουμε καθαρή και σε ιδεολογία και σε πρόσωπα, να είναι μπροστά στις εξελίξεις και να ρίχνει αλάτι σε κάθε πληγή που αποκτά η Ελληνική Κοινωνία...

    Σταματήστε λοιπόν να χρησιμοποιείτε επιχειρηματολογία που μας προσάπτουν λοιπές αναρχομπακουνικές ομάδες και ασχοληθείτε με το καλό της Οργάνωσης. Στην τελικοί όλοι δεξιοί είμαστε...Και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε. 'Oσοι δεν είναι και είναι λίγο πιο light λίγο πιο political correct υπάρχουν και άλλες Νεολαίες που μπορούν να τους κερδίσουν ιδεολογικά...

    Υπάρχουν τρεις δρόμοι να φτάσουμε ψιλά.
    Ο ένας είναι στρωμένος με χαλιά, σαλωνάτος ας πούμε, αλλά όταν περπατάς σε αυτόν σου έρχεται έντονα η μυρωδιά της καμαρίλας και του παλαιοκομματισμού. Κρίμα και είναι νέο παιδί. Ντροπή που επέλεξε να γίνει μαριονέτα...
    Ο δεύτερος είναι καλοστρωμένος ετοιμαζόταν χρόνια φαίνεται καθαρός, αλλά δυστυχώς είναι φτιαγμένος πάνω σε ένα βάλτο και όποιος βαδίζει πάνω του λερώνεται.
    Ο τρίτος είναι ζόρικος έχει ανηφόρα, έχει πλάκες από πεζοδρόμια, μυρίζει άσφαλτο και στις άκρες του έχει φυτεμένο θυμάρι και βασιλικό... Όλα αυτά σου φαντάζουν δύσκολα αλλά φίλε μου έτσι είναι η ΟΝΝΕΔ και σε όποιους αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na giasei to stoma sou filaraki kala ta eipes!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai tous 4 tous kseroume kala....oi 2 htan sto Ari kai o enas sth Fani...auto einai to ''eksw apo ta politika grafeia''' pou leei o Xatzhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mhn parafrazeis ta osa leei o xatzhs...
    o xatzhs s eipe ola ta meli k.e. ths ONNED na echoun ena eidos asimvivastou... na mhn einai dld se emis8oi 8esi se politiko grafeio!

    min akous tis s lene oi patrones s...diavase tis episimes 9eseis t xatzi sto site t! g na mhn ekti8ese....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. eipe episis(sto sef) oti h thelei na petaksei eksw apo th dap tous foititopateres kai kai na mhn exei kamia sxesh h dap me ta politika grafeia.tsokos,delakouridis kai arbis einai foititopateres pou pigenan ton kosmo se petralia kai ari.an thes psaksto ligo parapanw kai tha deis oti exw dikio gi autous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή