Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η προπαγάνδα του Ανδρέα δεν έχει τελειωμό!!

Στο γνωστό "ντορικό-παπαμιμικικό-αντισαμαρικό" blog, parapolitika.gr, όπου για να κάνει κάποιος δημοσίευση, πρέπει να έχει βύσμα, συνεχίζει την προπαγάνδα ο Ανδρέας!!

Θαυμάστε το επόμενο δημοσίευμα!!


Κάλπες παντού ο Παπαμιμίκος. Επιμένει με το χρίσμα ο Χατζής

Πολύ πριν ανοίξει το θέμα της ανοικτής διαδικασίας στην εκλογή του Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., φανατικά υπέρ είχε ταχθεί με δημόσια μάλιστα παρέμβασή του ο υποψήφιος Ανδρέας Παπαμιμίκος. Μόνος ο Παπαμιμίκος τότε δήλωνε ότι προτείνει η διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου στην ΟΝΝΕΔ να γίνει με όσο το δυνατόν περισσότερες κάλπες, ακριβώς, όπως στα πρότυπα της διαδικασίας του κόμματος. Τότε, λοιπόν, ο άλλος υποψήφιος, Κώστας Χατζής με την απόλυτη υποστήριξη του κομματικού του «πατερούλη» πίεζε σαν τρελός να πάει η ΟΝΝΕΔ σε κλειστές διαδικασίες. Αφού στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς άνοιξε τις διαδικασίες στη νεολαία ο Χατζή συνέχισε το χαβά του. Τηλεφωνούσε παντού λέγοντας ότι είναι ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά και ότι έχει το χρίσμα του Προέδρου του κόμματος. Αυτό εξακολουθεί να κάνει ακόμα και τώρα αγνοώντας ακόμα και τις εντολές του Σαμαρά. Σαν κλασικός ψεύτης και λαϊκιστής που είναι τώρα ο Χατζής το παίζει τώρα ότι θέλει πολλές κάλπες. Άλλα λέει τη μία ημέρα, άλλα υποστηρίζει την άλλη. Η αλήθεια είναι ότι τώρα προσπαθεί να οικειοποιηθεί κάτι που μόνο ο Παπαμιμίκος και μάλιστα δημοσίως είχε προτείνει. Ανοικτές διαδικασίες, κάλπες παντού απέναντι σε δαχτυλίδια και χρίσματα.

Και αναρωτιόμαστε... Ποιος μίλησε πρώτος για κάλπες παντού; Ποιος, Ανδρέα, είπε στη συνάντηση στη Ρηγίλλης "έλα μωρέ τώρα, κάλπες παντού και βλακείες. Βάλτε μία ανά νομό να τελειώνουμε.". Ποιος μίλησε για χρήσμα;; Εκεί στα Parapolitika.gr δεν είπατε μόνοι σας ότι ο Σαμάρας στηρίζει το Χατζή;;

3 σχόλια:

  1. ayta peri xrisma samaras apo to mualo sas a bgazete oses fores piga se sigkentroseis kai irtha s epafi me ton xatzi pote den eipe peri xrismatos kai pou to rotisa kai pali laspologies....o papamimikos anekathen elege na ginei kleistei i psifoforia tora mas ta allazei...ti egeine??mipos lew mipos mperdeutikate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον μπερδεύεις τα ονόματα φίλε.

    Ο Παπαμιμίκος μίλησε για ανοιχτές διαδικασίες και άνοιγμα στους νέους σε όλη την Ελλάδα.

    Οι τωρινοί συστημικοί θέλανε να γίνει η εκλογή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ με κλειστές διαδικασίες.

    Ο Αντώνης Σαμαράς ,ο Προεδρός μας δίνει χρίσμα μόνο σε μια δυνατή ΟΝΝΕΔ.

    Το μήνυμα της αλλαγής απλώνεται με τον Ανδρέα παντού,σε όλη την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mallon esu mperdeuese....minima allageis me ton papamimiko ligo diskolo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή