Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Σεισμός, σεισμός της Πάτρας ο λαός (Κ. ΧΑΤΖΗΣ)

Γράφει η Γαλάζια Νεολαία

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τις εκλογές Προέδρου ΟΝΝΕΔ, έστειλε ο Κώστας Χατζής από την Πάτρα. Επέλεξε την Αχαϊκή πρωτεύουσα για να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη πρόταση ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ σε επίπεδο Κεντρικής Διοίκησης και Περιφερειακών Οργανώσεων, καθώς πρόταξη για την επαναφορά της πολιτικής στο προσκήνιο της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Την ώρα που ο έτερος συνυποψήφιος του Ανδρέας Παπαμιμίκος έδωσε άλλη μία καλά στημένη παράσταση, δίνοντας μία από τα ίδια στους νεολαίους, ο Χατζής δεν ...

περιορίστηκε μόνο σε συγκεκριμένες προτάσεις αλλά έθεσε και το ιδεολογικό και αξιακό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθεί η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κώστας Χατζής υπήρξε ο μόνος μεταξύ των υποψηφίων που κατά τη διάρκεια του προσυνεδριακού διαλόγου τόλμησε να αγγίξει και να προτείνει λύσεις για μία πληθώρα προβλημάτων που απασχολούν τους νέους. Στην Πάτρα δεν δίστασε να θίξει το θέμα της μετανάστευσης και της λαθρομετανάστευσης, προτείνοντας μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και ομαλής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Μπορεί να κατηγορείται από κάποιους νεολαίους πως μιλά για θέματα που πιο πολύ αφορούν έναν υποψήφιο Πρόεδρο Κόμματος και όχι Πρόεδρο Νεολαίας, αλλά ο Κώστας δεν διστάζει να μιλά για θέματα απαγορευμένα για κάποιους γιατί όπως τονίζει «κανένα θέμα που αφορά όλους εμάς τους νέους ανθρώπους δεν μπορεί να είναι απαγορευμένο στο διάλογο».

Έχοντας πιάσει τον παλμό και τις ανάγκες της νεολαίας, κέρδισε τα χειροκροτήματα και την υποστήριξη όσων παρακολούθησαν το προσυνέδριο της Πάτρας. Το μήνυμα του για μία ανοικτή σε όλους και κοινωνικά ευαίσθητη νεολαία αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο του και στις εκλογές Προέδρου στις 18 Απρίλη, όπως οι καλά γνωρίζοντες τα θέματα της ΟΝΝΕΔ τονίζουν, θα τερματίσει πρώτος στην κούρσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου