Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μόνο όποιος έζησε την Κυριακή το προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα θα μπορούσε να καταλάβει το κλίμα που οι ολίγοι επιθυμούν να επιβάλουν σε μια τόσο σημαντική και για πρώτη φορά ανοικτή διαδικασία εκλογής για το μέλλον της νεολαίας, επομένως και για το μέλλον της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα.

Η ομάδα Χατζή υποδέχθηκε στο βήμα τον Ανδρέα Παπαμιμίκο με το σύνθημα ‘Ανδρέα Προσκύνα εδώ είναι Αθήνα’. Τι κι αν η πλειοψηφία των ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ της Αττικής είχαν δείξε από την αρχή την προτίμηση τους στον Παπαμιμίκο. Τι κι η πλειοψηφία είχε έρθει για να ακούσει τις θέσεις των υποψηφίων για τη νέα ΟΝΝΕΔ. «Ανδρέα Προκύνα εδώ είναι Αθήνα». Κραυγές από το παρελθόν. Κραυγές που θέλουν να διατηρήσουν την ΟΝΝΕΔ προσκολλημένη στο χθες. Κραυγές που χωρίζουν τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ σε ‘βόρειους και νότιους’. Κραυγές που θέλουν η ΟΝΝΕΔ να συνεχίσει να διοικείται από κλειστές παρέες του Κολωνακίου.
Ένα θα πούμε και ελπίζουμε να γίνουμε κατανοητοί. Η ΟΝΝΕΔ είναι ενιαία. Η ΟΝΝΕΔ είναι η πολιτική δύναμη των νέων της μεγάλης Κεντροδεξιάς παράταξης από την Κρήτη μέχρι το Σουφλί. Οι ιδεολογικοί ινστρούκτορες του κ. Χατζή καλό είναι να μάθουν ότι ένας ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ δεν προσκυνά αλλά συντάσσεται για τη νέα πορεία της παράταξης. Και όπως στα Γιάννενα, στη Θεσσαλονίκη, στην Καβάλα, έτσι και στην Αθήνα οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ συντάσσονται με τις πολιτικές θέσεις του απαμιμίκου και όχι με συμπεριφορές και συνθηματολογίες που είναι ξένες τόσο για την ΟΝΝΕΔ όσο και για την εποχή μας.


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_6345.html#ixzz0iKvqy8rt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου