Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ... κατάλληλο για συγκρίσεις!

Γράφει ο Γαλάζιος Παπαγάλος, στο fimoto, στις 10/12/2009

Τις τελευταίες μέρες οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι νταβατζήδες της οργάνωσης παίζουν την μπάλα τους. Ο Παπαμιμίκος κάνει συναντήσεις και ανακοινώνει παντού την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Είχε το θράσος να προσεγγίσει και το γραφείο της Ντόρας για στήριξη.

Πως από Σαμαρικός πάει και ζητάει στήριξη από τη Ντόρα δεν ξέρω τώρα να σας πω αλλά, από αυτούς τους τύπους όλα να τα περιμένεις.


Την ώρα που το αφεντικό του ο Στυλιανίδης έχει μπλεξίματα αυτός θέλει να γίνει πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ. Έχει άλλωστε και προϋπηρεσία. Ήταν πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Α.Ε.

Το παιχνίδι το παίζει πάντως...καλά.

Παρέα με τον Πάνου οργάνωσαν το μεγάλο κόλπο και το έπαιξαν δίπορτο. Ισχυρίστηκαν ότι έχουν 10500 υπογραφές μόνο που δεν τις έδειξαν σε κανένα ποτέ. Παίξανε και στα δύο στρατόπεδα. Ο Τοκάκης και ο Κατσαφάδος στη Ντόρα και ο Πάνου με τον Παπαμιμίκο στο Σαμαρά.

Όμως όλα αυτά την τελευταία εβδομάδα.

Πιο πριν όταν ο Ζωγανάς, ο Χατζής, ο Μαλαπέτσας και ο Τζούτζας όργωναν την Ελλάδα για το Σαμαρά αυτοί ήταν εξαφανισμένοι.Όπως εξαφανισμένος ήταν και ο αντίπαλος τους το καλοκαίρι στα εσωκομματικά της ΔΑΠ ο Βολουδάκης. Και αυτός εμφανίστηκε στη Ρηγίλλης να συγχαρεί το Σαμαρά όταν πιο πριν έλεγε παντού ότι είναι ουδέτερος.

Τώρα όμως ο Βολουδάκης διαδίδει παρασκηνιακά ότι θα κερδίσει το χρίσμα από το Σαμαρά ώστε να εκλεγεί πρόεδρος από την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Ισχυρίζεται πως ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τις 32000 υπογραφές της ΟΝΝΕΔ για ενότητα και ανοιχτές διαδικασίες. Μόνο που πίσω από αυτές ήταν ο Κωτούλας με το Λίταινα. Που στήριξαν ανοικτά από την πρώτη στιγμή το Σαμαρά.

Στόχος του είναι να οδηγήσει αυτός την οργάνωση σε συνέδριο ως πρόεδρος και να αξιοποιήσει τα κόλπα που ξέρει από παλιά.

Μπράβους, κυνηγητό σε ξενοδοχεία και όλα αυτά που έκανε το καλοκαίρι για να διατηρήσει τον έλεγχο στη ΔΑΠ. Στη πραγματικότητα ο Σαμαράς στηρίζει ανοικτά τον Ζωγανά. Λογικό είναι αυτό. Ο Νίκος βγήκε μπροστά υπέρ του Σαμαρά εδώ και ένα χρόνο. Πλήρωσε την στήριξη του στο πρόεδρο με την αποπομπή του από το εκτελεστικό επειδή ο Παπανικολάου τον θεωρούσε απειλή για τον εκλεκτό του τον Βολουδάκη. Δεν κώλωσε να βγει και στη τηλεόραση απέναντι σε διάφορους ανύπαρκτους να υπερασπιστεί την ΟΝΝΕΔ και τις αρχές της όπως της αρμόζει. Δεν είναι και κρατικοδίαιτος σαν τους άλλους δύο οπότε έχει όλα όσα θέλει ο Σαμαράς για την ΟΝΝΕΔ.

Αγωνιστές με καθαρό προφίλ.

Ο Τσίγκας απομακρύνεται ως ενδεχόμενο. Οι άνθρωποι που θεωρούσε σκληρή του ομάδα στηρίζουν ένας ένας ανοικτά τον Ζωγανά. Μετά τον Σπύρου την υποψηφιότητα του Νίκου στηρίζει και ο Λιάπης.

Τον Βολουδάκη τον στηρίζει μόνο ο αποτυχημένος γραμματέας της ΔΑΠ ΑΕΙ ο Κασελάκης. Δύσκολοι καιροί για τους εκλεκτούς του Παπανικολάου που φαίνεται να έχει χάσει εντελώς την μπάλα στην ΟΝΝΕΔ.

Δεν πειράζει θα παρηγορηθεί με τα 17000 το μήνα που παίρνει από το Ευρωκοινοβούλιο το golden boy του Ζαγορίτη.Υπομονή πάντως. Θα σας κρατούμε ενήμερους για τις εξελίξεις...Υ.Γ.

Υπάρχει μία φήμη ότι ετοιμάζεται ένα κείμενο με πολλές υπογραφές μελών ΚΕ της ΟΝΝΕΔ που θα ζητεί άμεση σύγκλιση του οργάνου και εκλογή "μεταβατικού" προέδρου.

Κρατήστε το αυτό το τελευταίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου