Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κουράκος και Βρεττάκος στις επάλξεις...

parapolitika.gr

Την ώρα που οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ επιχειρούν να εξασφαλίσουν την υποστήριξη όλο και περισσότερων γαλάζιων νεολαίων, οι βουλευτές και οι πολιτευτές της Ν.Δ ανά την Ελλάδα, δίνουν τη δική τους μάχη υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι κόντρες στην Β' Πειραιά όπου οι πολιτευτές Γιάννης Κουράκος και Δρακούλης Βρεττάκος, προσπαθούν να επηρεάσουν τους νεαρούς ψηφοφόρους τους υπέρ του Κώστα Χατζή, και του Ανδρέα Παπαμιμίκου αντίστοιχα. Και οι δυο τους, βλέπουν την επικείμενη αναμέτρηση ως μια ευκαιρία να μετρήσουν γι' ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους στην περιφέρειά τους, λίγους μήνες μετά την αποτυχία τους να εκλεγούν στο βουλευτικό αξίωμα.

Η βεντέτα των δύο ανδρών, εκτρέφεται μεταξύ άλλων και από το γεγονός ότι αν και ο Βρεττάκος-λόγω της θητείας του στην ΠΟΛ.ΑΝ-θεωρείτο ότι βρισκόταν πιο κοντά στο Σαμαρά, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επέλεξε για τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα πρώην βουλευτών και πολιτευτών, τον Κουράκο. Έτσι ο Βρεττάκος, σε μια προσπάθεια να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, διαφοροποιείται από την πλειοψηφία των στελεχών που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο (και τα οποία δείχνουν να προτιμούν Χατζή), στηρίζοντας τον Λαρισινό υποψήφιο.

Όσον αφορά τους νυν βουλευτές της Ν.Δ στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια -Τραγάκη και Νεράντζη- δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής θέση, καθώς είνα απασχολημένοι με τον διαγωνισμό "σαμαροφροσύνης" στον οποίο έχουν επιδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου