Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Περί χρίσματος ο λόγος...

Της Αστρινής-Σοφίας

Μας έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα η ανεπάρκεια επιχειρημάτων και ειδικότερα επιχειρημάτων με πολιτικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει ο "σαν από πάντα έτοιμος" να διοικήσει την ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ανακινεί συνεχώς θέμα χρίσματος, προσπαθώντας να πείσει την οργανωμένη βάση της ΟΝΝΕΔ, ότι η Υποψηφιότητα Χατζή εφόσον δεν πήρε το χρίσμα δεν έχει καμία τύχη. Η αλήθεια απέχει πολύ απ' αυτό.

Είναι γεγονός ότι ο ίδιος έχει "ανδρωθεί πολιτικά" σε ένα περιβάλλον στο οποίο είναι σύνηθες να λειτουργούν αψηφώντας τις ανάγκες τις κοινωνίας και των νέων φυσικά, σε ένα περιβάλλον με βαρονίες και παρασκήνιο, σε ένα περιβάλλον στο οποίο ο μόνος τρόπος για να αναδειχθεί ένα στέλεχος είναι το δαχτυλίδι-χρίσμα.

Συνεπώς είναι αδιανόητο για τον ίδιο και το επιτελείο του πως μπορεί να αναδεικνύονται στελέχη μέσα από άλλες διαδικασίες, περισσότερο δημοκρατικές, πιο κοντινές στις σημερινές απαιτήσεις της κοινωνίας. Η αλήθεια είναι επίσης ότι η υποψηφιότητα Χατζή δεν διεκδίκησε ποτέ κανενός είδος χρίσμα, διότι κάτι τέτοιο θα ακύρωνε το νόημα της ανοιχτής διαδικασίας εκλογής την οποία με τόση αγωνία προσπαθεί να οικειοποιηθεί ο Παπαμιμίκος, ο οποίος θα πούλαγε την ψυχή του στο Διάβολο για να έχει το χρίσμα ο ίδιος. Έτσι αποδεικνύεται πόσο μακριά απ' τη φιλοσοφία του Σαμαρά είναι και ο ίδιος, ο Σαμαράς κάνει καθημερινά κινήσεις εξυγίανσης της παράταξης κι απ' την άλλη η λογική Παπαμιμίκου μας γυρίζει στα παλιά γνώριμα μεσαιωνικά μονοπάτια.

Κάθε μέρα πέφτετε σε απανωτά λάθη τα οποία απλά μας επιβεβαιώνουν και δείχνουν και στους μη γνωρίζοντες την αλήθεια! Ξέρουμε! Σας μάθαμε! Κουράσατε ''κυριοι''...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου