Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Αξιώτης : ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η μητέρα των μαχών

Γράφει ο Βασίλης Αξιώτης

«Η φετινή εκλογική αναμέτρηση για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι κρίσιμη. Η Νέα Δημοκρατία μετά από χρόνια βρίσκεται στην αντιπολίτευση, ενώ η ΟΝΝΕΔ σε μεταβατικό στάδιο.

Όσες δυσκολίες και όσα εμπόδια και αν αντιμετώπισαν διαχρονικά, οι Δαπίτες και οι Δαπίτισσες πάντα βρέθηκαν στην πρωτοπορία. Τίποτα δεν τους σταμάτησε. Τίποτα δεν μας σταμάτησε.

Αυτό πρέπει να γίνει και τώρα. Λίγο μόλις καιρό πριν τις φοιτητικές εκλογές, οι Δαπίτισσες και οι Δαπίτες, δεν γίνεται να απουσιάζουν από τα τραπεζάκια για να στελεχώνουν γραφεία υποψηφίων. Δεν γίνεται να αφήνουν πίσω το στόχο των φοιτητικών εκλογών. Δεν γίνεται να μην τρέχουν καθημερινά και συνεχώς για να αυξήσουν τη δύναμη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, για να πείσουν και τον τελευταίο συμφοιτητή τους να ψηφίσει ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Δεν έχουμε δικαίωμα να γκρεμίσουμε ότι τόσα χρόνια έχτισαν γενιές και γενιές.

Δεν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε στους νεότερους, κάτι λιγότερο από αυτό που μας παρέδωσαν οι παλιότεροι.

Δεν έχουμε δικαίωμα να ακυρώσουμε τις ίδιες μας τις προσπάθειες.

Δεν έχουμε δικαίωμα να μην δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην παράταξή μας.

Δεν θα κριθούμε από τον ποιον υποψήφιο στηρίξαμε. Αλλα από τι αποτέλεσμα φέραμε.

Ο αντίπαλός μας δεν είναι εσωκομματικός. Είναι αυτοί που τόσα χρόνια κρατούν τις σχολές μας κλειστές. Είναι αυτοί που τόσα χρόνια δεν ασχολούνται με τα προβλήματα των συμφοιτητών τους, αλλά με τις θέσεις στις νεολαίες τους. Και για αυτό χάνουν.

Είναι αυτοί που τόσα χρόνια κατακρίνουμε. Και τόσα χρόνια τους κερδίζουμε.

Ας πράξουμε το ίδιο.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ οφείλει να αντισταθεί. Οι Δαπίτισσες και οι Δαπίτες να επιστρέψουν στις σχολές τους, να επιστρέψουν στη μάχη των φοιτητικών εκλογών. Τίποτα δεν είναι σπουδαιότερο. Και όποιος μας προτρέπει για το αντίθετο, υπονομεύει την ίδια μας την παράταξη. Εμείς, όμως, οφείλουμε να την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους. Γιατί εμείς έχουμε την ευθύνη. Και εμείς κρατάμε αυτή τη στιγμή τη λαμπρή ιστορία αυτής της μεγάλης παράταξης στα χέρια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου