Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Η δική μου άποψη

Γράφει ο Ανδρέας Μπέχλης

Την Κυριακή 18/04/2010 οι νέοι της χώρας μας θα κληθούν να ψηφίσουν στις εκλογές της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας, της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Μετά την εκλογή του προέδρου του κόμματος κ.Σαμαρά από την λαϊκή βάση και η Ο.Ν.ΝΕ.Δ προχωρά σε αυτήν την ενέργεια προσδίδοντας άλλη δυναμική στην οργάνωση. Κάλπες θα στηθούν σε όλους τους δήμους της χώρας μας με σκοπό να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέες και νέοι ηλικίας 16-32 ετών.

Με λύπη παρατηρώ τις τελευταίες ημέρες μια κίνηση όλων των υποψηφίων να λασπολογήσουν και να πλάθουν παραμύθια για στελέχη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ ανεξαρτήτως σε ποιο στρατόπεδο έχουν ενταχθεί.Προσωπικά ως απλός Οννεδίτης <<ξενερώνω>> που άτομα που πρεσβεύουν τις ίδιες ιδέες και απόψεις φτάνουν στα άκρα δημιουργώντας κλίμα πόλωσης.

Επιθυμώ μια Ο.Ν.ΝΕ.Δ ανοιχτή για όλους τους νέους που έχουν μια καινούρια πρόταση-ιδέα, σύμφωνη πάντα με τις φιλελεύθερες και δυναμικές θέσεις της νεολαίας μας.Εμείς θα πρέπει να είμαστε η καινούρια πνοή της χώρας, πνοή η οποία θα δώσει νέα πνοή στην Νέα Δημοκρατία και που θα τονίζει την παρεμβατικότητα των νέων στην πολιτική ζωή του τόπου

Ας κατέβουμε όλοι μαζί εκείνη την μέρα στις κάλπες,άσχετα αν ο ένας φοράει σήμα του Χατζή, ο άλλος του Παπαμιμίκου και ο άλλος του Αξιώτη και στο τέλος της βραδιάς ας γιορτάσουμε όλοι μαζί την είσοδο της νεολαίας μας στην νέα εποχή.Ελπίζω ότι ο νέος πρόεδρος( όποιος και αν είναι αυτός) να αξιοποιήσει δημιουργικά την δύναμη που θα δώσουν οι νέοι και οι νέες με την ψήφο τους εκείνη την μέρα.

Υ.Σ: Ας σταματήσουν ορισμένοι να πολώνουν το κλίμα. Είναι κάτι που απωθεί τους νέους από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ όλο και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου