Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Αξιώτης για την διαδικασία εγγραφής μελών στην ΟΝΝΕΔ

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Αξιώτης, σχετικά με την διαδικασία εγγραφής μελών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφών ώστε να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ, όσοι είναι Έλληνες πολίτες 16 έως 18 ετών, κατέχουν αστυνομική ταυτότητα αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους, όπως επίσης και Έλληνες το γένος που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές αλλά κατέχουν Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς καθώς και Κύπριοι πολίτες που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές. Προσκαλούμε όλους τους νέους να συμμετέχουν στη διαδικασία που αποτελεί γιορτή για τη Δημοκρατία μας.

Ως Κίνηση Ανανέωσης πρεσβεύουμε μια Οργάνωση πραγματικά ανεξάρτητη, που εμπνέεται από νέους και απευθύνεται σε νέους. Που λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της στα μέλη της και στην κοινωνία. Όχι σε πολιτικά γραφεία. Και ΟΧΙ σε πατέρες σχολών και οργανώσεων. Μια οργάνωση που αποτελεί όπως πάντα τη ραχοκοκαλιά της παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και που πρωτοπορεί και συνεχίζει να δείχνει το δρόμο στους νέους και τις νέες.

Θέλουμε μια οργάνωση που θα λειτουργεί από τα κάτω προς τα πάνω, από την Περιφέρεια προς το Κέντρο, από την καρδιά προς το μυαλό. Θέλουμε μια ΟΝΝΕΔ αποφασισμένη να απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος. Μια ΚΑΘΑΡΗ ΟΝΝΕΔ ικανή να προχωρήσει μπροστά και έτοιμη να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έρχονται. Μια οργάνωση που θα ηγεμονεύει στο χώρο των ιδεών και θα παράγει πολιτική. Θέλουμε να διαμορφώσουμε την ΟΝΝΕΔ των αξίων και των αξιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου