Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

To άτυπο debate για την ΟΝΝΕΔ...

Γράφει ο "Νέος Οννεδίτης"

Οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ κλήθηκαν να απαντήσουν σε πέντε κοινές ερωτήσεις σε ένα άτυπο debate που δημοσιεύθηκε στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».

Στην πρώτη ερώτηση οι υποψήφιοι καλούνταν να προτείνουν λύσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας. Ο μόνος οποίος πρότεινε ξεκάθαρες λύσεις ήταν ο Βασίλης Αξιώτης ενώ Χατζής και Παπαμιμίκος αναλώθηκαν σε αερολογίες.

Στη δεύτερη ερώτηση που αφορούσε τη λαθρομετανάστευση οι υποψήφιοι έπρεπε να αναφέρουν για το αν η λύση πρέπει να είναι νομοθετική ή όχι. Πάλι...ο μόνος ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι η λύση πρέπει να είναι νομοθετική ήταν ο Βασίλης Αξιώτης ενώ οι άλλοι δύο δεν απάντησαν καν.

Η τρίτη και η τέταρτη ερώτηση αφορούσε τα golden boys και τους διορισμούς στελεχών στο Δημόσιο. Χατζής και Παπαμίμικος απάντησαν ορθά αλλά οι πράξεις τους αναιρούν τα λεγόμενα τους, καθώς ο μεν Παπαμίμικος ήταν golden boy καθώς συμμετείχε στο Δ.Σ του ΤΡΑΜ και της ΕΥΑΘ ενώ ο Χατζής τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν κρατικοδίαιτος καθώς εργάζονταν στο υπουργείο Πολιτισμού. Ο Αξιώτης απάντησε και αυτός ορθά αλλά η διαφορά είναι ότι οι πράξεις του δεν αναιρούν τα λεγόμενά του, καθώς ήταν ανέκαθεν ελεύθερος επαγγελματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου