Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ Η ΟΝΝΕΔ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΟΝΝΕΔ Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 23/3 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης κατά την οποία διεξήχθη ανοιχτή ψηφοφορία στην οποία έλαβαν μέρος τα μέλη που παρευρίσκονταν στη συνέλευση και αποφασίστηκε παμψηφεί ότι η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Χατζή.

Στο πρόσωπο του Κώστα Χατζή είδαμε τον ΟΝΝΕΔίτη, τον αγωνιστή, τον στρατιώτη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Είδαμε έναν από ‘μάς.

Όλοι εμείς στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης εμπιστευόμαστε στα χέρια σου, φίλε Κώστα, τις τύχες της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων στην Ελλάδα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να σε δούμε να ηγείσαι αυτής.

Καλούμε όλες τις νέες και τους νέους της Ελλάδος να συμμετέχουν στην ψηφοφορία της 18ης Απριλίου για να δείξουμε για ακόμη μια φορά ότι εκείνο το μικρό ρυάκι που έγινε ποτάμι με τον πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά, δεν έχει σκοπό να γυρίσει πίσω, εμείς οι νέοι που συντελέσαμε να μεγαλώσει, εμείς είμαστε πάλι αυτοί που θα το κάνουμε ακόμη πιο ορμητικό και με την εκλογή του Κώστα Χατζή στην θέση του προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ελλάδος.


 
Ο πρόεδρος
της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης ,

 
Μακρίδης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου