Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Όσοι εκστράτευαν κατά του Σαμαρά στηρίζουν τώρα τον Παπαμιμίκο


Μετά τα blog της Ντόρας που ανέλαβαν εργολαβικά την υποστήριξη του κ. Παπαμιμίκου για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, σειρά πήραν το δίδυμο των Ηλία Κανέλη και Στέφανου Κασσιμάτη από τη συχνότητα του 9,84 (του ραδιοφώνου δηλαδή του κ. Ν. Κακλαμάνη)

Έχρισαν, λοιπόν, στον «αέρα» φαβορί τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ανακάλυψαν ότι δήθεν ο Κώστας Χατζής αποχώρησε από τη διαδικασία, και φιλοξένησαν μακροσκελή συνέντευξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Κανέλης, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Μανώλη Βασιλάκη (συνεργάτης του Κων/νου Μητσοτάκη, υβριστής του Μιλτιάδη Έβερτ και του μακαριστού Χριστόδουλου, δηλωσίας ενόρκως για τις ύβρεις κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη), στη δίκη που τον ξεσκέπασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης!

Ποια είναι όμως η γνώμη του Ηλία Κανέλη, νέου «δημοσιογραφικού πατερούλη» του Ανδρέα Παπαμιμίκου για τον Αντώνη Σαμαρά; Γράφει μεταξύ άλλων σε άρθρο του:

«Ο Αντώνης Σαμαράς, με λόγια και πράξεις, αποδεικνύει ότι δεν άλλαξε. Και ως αρχηγός της ΝΔ πολιτεύεται όπως πολιτευόταν: σαν εθνικόφρων φύλαρχος. Η ιδεολογία του είναι μοναδική στη σύγχρονη Ευρώπη: ο εθνικοπατριωτικός λαϊκισμός. Είμαστε απέναντί του.»



Δείτε και άλλο άρθρο του εδώ: (Ντόρας μεταρρυθμίσεις ή Αντωνίου πατριδολαγνεία; http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=650&reftab=218&t=Ντόρας-μεταρρυθμίσεις-ή-Αντωνίου-πατριδολαγνεία;)

Το ίδιο σύστημα, επιθυμούσε τη Ντόρα Πρόεδρο, το ίδιο και τον Παπαμιμίκο.

Το ίδιο σύστημα την έχριζε φαβορί, το ίδιο σύστημα χρίζει και τον Παπαμιμίκο.

Το ίδιο σύστημα έβριζε τον Σαμαρά, το ίδιο σύστημα βρίζει τον Κώστα Χατζή.

Ο μόνος που μέχρι στιγμής δεν έχει εμπλακεί υπέρ Παπαμιμίκου για να οριστικοποιηθεί η εκλογή Χατζή, είναι ο τηλεσχολιαστής του Μεγάλου καναλιού και αρθρογράφος της «Μεγάλης εφημερίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου