Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Παπαδομιχελάκη: Σου έμεινε μόνο η σφραγίδα στο χέρι…

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η στάση που κρατάει ο Γραμματέας της παράταξης Γιώργος Παπαδομιχελάκης. Για μεγάλο χρονικό διάστημα κινούνταν στα γραφεία της παράταξης δηλώνοντας πως πρώτη προτεραιότητα όλων πρέπει να αποτελεί το εκλογικό αποτέλεσμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές και προτρέποντας τους πάντες να μην ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στην ΟΝΝΕΔ.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος φρόντιζε να εξασφαλίσει για τον εαυτό του στρατηγική συμμαχία με έναν εκ των υποψηφίων, τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Στο συνέδριο της Κυριακής 14 Μαρτίου ο Παπαδομιχελάκης έσπευσε να δηλώσει την υποστήριξη του στον εκλεκτό, προκαλώντας την αντίδραση τόσο των σχολών που δεν έχουν ακόμα υποστηρίξει κάποιον, όσο και πολλών στελεχών από την ομάδα Αξιώτη με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Για να καταπραΰνει τα πνεύματα έσπευσε να τονίσει πως η απόφαση του δεν πάρθηκε βάσει της προσωπικής του φιλίας, αλλά βάσει πολιτικών κριτηρίων. Χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί, μάλλον εννοεί την υποστήριξη που το γραφείο Μεϊμαράκη στο οποίο ανήκει, παρέχει στον εκλεκτό της κας Μπακογιάννη, Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Η υποστήριξη του στον εν λόγω υποψήφιο δε φαίνεται να διαταράσσει τις ισορροπίες στην ΟΝΝΕΔ, αφού ακόμα και το Τμήμα από το οποίο προέρχεται, το Πολιτικό του ΕΚΠΑ, έχει παύσει να ακολουθεί τις εντολές του και μάλιστα έχει ταχτεί ανοιχτά με τον έτερο υποψήφιο, τον Κ. Χατζή.

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράττεις (αλλά σαφώς έμεινες με την σφραγίδα στο χέρι)…

Γαλάζια Νεολαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου