Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ

Ξεκινά σήμερα 22/03/2010 η διαδικασία εγγραφών ώστε να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ, όσοι Έλληνες πολίτες από 16 έως 18 ετών που κατέχουν αστυνομική ταυτότητα αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους, όπως επίσης και Έλληνες το γένος που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές αλλά κατέχουν Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς καθώς και Κύπριοι πολίτες που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές.

Οι εγγραφές αυτές θα γίνονται στα γραφεία των ΝΟΔΕ όλης της χώρας πλην των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης που θα γίνονται στα κεντρικά Γραφεία του Κόμματος στην Αθήνα (Ρηγίλλης 18) και Θεσσαλονίκη (Μητροπολίτου Ιωσήφ 8). Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται στα γραφεία των ΝΟΔΕ αυτοπροσώπως με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή της κάρτας ομογενούς ή του διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα συμπληρώνουν το έντυπο της αιτήσεως που επισυνάπτεται, θα το υπογράφουν και θα παραδίδουν φωτοαντίγραφο της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της κάρτας ομογενούς ανάλογα με την περίπτωση.

Το γραφείο υποδοχής των αιτήσεων θα λειτουργεί τις καθημερινές από 10:00π.μ. έως 2:00μ.μ. και 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ. και για το Σάββατο 10:00π.μ. έως 2:00μ.μ. Η προθεσμία εγγραφών είναι από 22/3/2010 έως 12/4/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου