Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τα πρόβατα που στηρίζουν Παπαμιμίκο τώρα και με μεταπτυχιακό


Δεν είναι φήμες λοιπόν! Είναι η τωρινή πραγματικότητα και το αύριο όλων των νέων.

Διάβαζα καθημερινά για τις υποσχέσεις του υποψήφιου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, κύριου Ανδρέα Παπαμιμίκου. Όταν όμως το διαπίστωσα στην πράξη, χωρίς να είναι σκοπός μου – το τονίζω και όχι πλέον μέσα από τις σελίδες των blogs, έπεσα από τα σύννεφα.

Ναι, λοιπόν... Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τίτλο Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας και με ανοιχτό παράθυρο για συνέχισή του σε διδακτορικό. Και δεν είναι ουτοπία. Όταν έρχονται από μόνοι τους οι νεοεισαχθέντες να στο πουν ώστε να παινευτούν για τον υποψήφιο πρόεδρο που στηρίζουν... Δεν είναι κακόβουλο άρθρο κάποιου, αλλά πραγματικότητα...

Προσοχή όμως, αγαπητοί αναγνώστες. Δεν βάζουμε όποιον και όποιον μέσα, παρά μόνο όσους προέρχονται από τμήματα με μεγάλες κάλπες, κοινώς όσους έχουν πολύ κόσμο από πίσω τους... Δεν έχει σημασία αν είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ... Δεν έχει σημασία ο βαθμός του πτυχίου... Δεν έχουν σημασία τα προσόντα… Εσύ απλέ φοιτητή, εσύ απλέ σπουδαστή, βγάλε τα μάτια σου ώστε να αποκτήσεις τα απαραίτητα εφόδια για να μπεις σε κάποιο μεταπτυχιακό.

Κύριε Παπαμιμίκο, όμως, τα πρόβατά σας δεν τα διδάξατε καλά. Είναι δυνατόν να σας δίνουν στεγνά? Αυτοί είναι που σας στηρίζουν και εσείς εμπιστεύεστε? Μήπως τελικά την βρίσκετε με τον αρνητικό ντόρο γύρω από το όνομά σας?

Μάλλον ζείτε μία αυταπάτη και θεωρείτε πως αυτό που κάνετε βοηθάει τον χώρο της ΟΝΝΕΔ. Όλοι ενωμένοι θα είμαστε την επόμενη μέρα, αλλά πώς θα μαζέψουμε τα άπλυτα που σας έχουν βγάλει οι ίδιοι οι άνθρωποί σας στην φόρα? Πώς θα πάμε εμείς οι απλοί φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να κάνουμε εκλογές σε λίγο καιρό όταν τα σκάνδαλα σας σχετικά με την παράταξη, την έχουν αμαυρώσει? Πώς θα μιλάμε για διαφάνεια, όταν λίγο καιρό πριν εσείς ο ίδιος για λόγους ανάδειξής σας, στην θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, την έχετε καταρρίψει? Έχετε χαθεί μέσα στο δάσος και ούτε ένα δέντρο δεν βλέπετε. Ξεχνάτε πως ο απώτερος στόχος σας θα έπρεπε να είναι να δώσετε ουσία και όραμα στην ΟΝΝΕΔ και στους νέους και απλά δημιουργείτε προβλήματα σε όλους εμάς. Σε όλους εμάς που σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον πραγματικό μας αντίπαλο...

Σας παρακολουθώ στις ομιλίες σας εδώ και καιρό... Δεν γίνεται να μιλάτε για καθαρές και αδιάβλητες διαδικασίες, ενώ βολεύετε με ψηφοθηρικό χαρακτήρα φοιτητές σε μεταπτυχιακό. Με την συνείδησή σας τα έχετε καλά? Σας έχει δώσει κάποιος το δικαίωμα να ισοπεδώνετε τον τίτλο σπουδών άλλων ανθρώπων που οι γονείς τους κόπιασαν ώστε να τον αποκτήσουν? Αγνοείτε μάλλον ότι μεθαύριο θα είμαστε όλοι στην ίδια αγορά εργασίας, οπότε οι ψηφοφόροι σας θα είναι ίσοι με όσους δικαίως θα έχουν ή δεν θα έχουν καν έναν μεταπτυχιακό τίτλο.

Απλά, κύριε Παπαμιμίκο, μετά από αυτό, κέρδισε η νοημοσύνη των νέων και όχι εσείς που επιχειρείτε να παίξετε μαζί της. Εύκολα πιστεύουμε πλέον ό,τι κυκλοφορεί εις βάρος σας. Δεν τίθεται θέμα αμφιβολιών των όσων γράφονται αλλά των όσων λέτε ο ίδιος... Δεν τίθεται θέμα αμφιβολιών των όσων υπόσχεστε... Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που σας έχουν πείσει ότι είναι μαζί σας και επιβεβαιώνουν έμπρακτα όσα γράφονται.

Κύριε Παπαμιμίκο, δεν πειράζει όμως... Εσείς στις υποσχέσεις και στα μεταπτυχιακά σας, και εμείς Πολίτες με ήθος, Άνθρωποι που τιμούν τις αξίες τους και πάνω από όλα ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Δεν θέλουμε να μας δώσετε τίποτα. Ό,τι προσφέρετε, το έχουμε ήδη αποκτήσει με την αξία μας και με το μέτωπό μας καθαρό...

Μοιράστε μεταπτυχιακά, μοιράζουμε ήθος...

Η Θεσσαλονίκη δεν δίνει απλά το μήνυμα της νίκης... Δίνει την σκυτάλη της νίκης στον πρόεδρο που την αξίζει...

Στον Άνθρωπο που τον διαλέξαμε για την ειλικρίνεια του... Τον Κώστα Χατζή.


"ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου