Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Μερικά ερωτήματα για τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_7023.html
 
Διαβάζοντας το δελτίο τύπου (http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_5393.html) του ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Παπανικολάου, για την εισήγησή του σε έκθεση που υπερψηφίστηκε από την Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αφορούσε τη "Στρατηγική της Ε.Ε. για τη νεολαία - Επένδυση και ενδυνάμωση", μειδίασα. Κυρίως για τις λέξεις που χρησιμοποιούνται στον τίτλο της έκθεσης και λόγω του ανθρώπου που τις εισηγείται. Έτσι εξηγείται η διαχειριστική προσέγγισή του κατά...την διάρκεια της Προεδρίας του στην ΟΝΝΕΔ και τα φαινόμενα διάλυσης που τώρα παρατηρούνται.
 
Δεν είναι τυχαίο που οι ΟΝΝΕΔίτες δεν θέλουν καν ν' ακούν το όνομά του και οι υποψήφιοι για την προεδρία της δεν επιθυμούν την διασύνδεσή τους με τις ημέρες του.
 
Είναι προφανές ότι ο κ. Παπανικολάου είδε την ΟΝΝΕΔ ως επένδυση στο πολιτικό του μέλλον και ως ενδυνάμωση του πολιτικού status του.
 
Θα ήθελα όμως να μας πει, αν γνωρίζει βέβαια, ποιοι -κυρίως νομικοί- έπαιρναν υποθέσεις έναντι αδράς αμοιβής για τη διαμεσολάβησή τους, δίχως εν τέλει να προσφέρουν την όποια νομική υπηρεσία, από το αμαρτωλό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου