Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Χατζής: Μία κάλπη ανά δήμο VS Παπαμιμίκος: Μία κάλπη ανά νομό!!!

parapolitika.gr

Την ώρα που μαίνεται η μάχη των εντυπώσεων μεταξύ των τριών υποψηφίων προέδρων της ΟΝΝΕΔ, οι διεργασίες σχετικά με τα διαδικαστικά ζητήματα κορυφώνονται. Μέχρι στιγμής, τα επιτελεία των επίδοξων διαδόχων του Παπανικολάου δεν έχουν βρει τη "χρυσή τομή" όσον αφορά τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν ανά την Ελλάδα, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τη Ρηγίλλης. Δημοσίως, όλοι οι υποψήφιοι έχουν εκφραστεί υπέρ της τοποθέτησης όσο το δυνατόν περισσότερων καλπών σε όλη τη χώρα, ωστόσο στο παρασκήνιο, διατυπώνονται ανησυχίες για τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να ανακύψουν εξαιτίας της ανάπτυξης ενός τόσο μεγάλου δικτύου.

Η πλευρά Χατζή, εμμένει στην άποψή της για μία κάλπη ανά δήμο, ενώ η πλευρά Παπαμιμίκου φαίνεται να προτιμά τη λύση της μιας κάλπης ανά νομαρχία, προκειμένου να ελεγχθεί καλύτερα η διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συνάντηση που θα υπάρξει για το θέμα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα φανεί εάν είναι να δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία χωρίς... άνωθεν παρέμβαση.

6 σχόλια:

  1. Giati loipon epitime kurie papamimiko na mhn mporoun na pshfisoun oloi ????mhpws fovaste kati????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ennoeitai pos fobatai thelei na kanei tis ekloges opos thelei autos...i den tha exei eklogikous antriprosopous na steilei...xaxaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπαμιμίκος ζήτηζε εξαρχής ανοιχτές διαδικασίες και ψήφο σε όλους τους νέους και νέες,σε όλη την Ελλάδα.

    Άλλοι ήταν αντίθετοι,καθώς αναφέρονται σε χρίσματα και σε δαχτυλίδια ,ακόμα και τώρα.

    Το παλαιό,φθαρμένο σύστημα της ΟΝΝΕΔ λαμβάνει τέλος.
    Η αλλαγή έρχεται με τον Ανδρεά,για μια νέα ΟΝΝΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti zitise o papamimikos???axaxaxaxaxaxaxaxa kala krasia file!!!peri xrismatos to sinafi tou papamimikou ta leei kai oxi tou xatzi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pou einai to xrisma akrodexie xatzi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. andrea ela na kanoume....banana stis 18 apriliou tha eimai kai egw ekei....xaxaxaxaxa!kalitera na paretitheis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή