Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Τα «ορφανά» της ΟΝΝΕΔ και η Μπακογιάννη

parapolitika.gr

Τα λεγόμενα «ορφανά» της ΟΝΝΕΔ, στελέχη δηλαδή της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας που ανήκαν στον στενό πυρήνα επιρροής του Γιώργου Παπανικολάου, αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο, στην τελική ευθεία για την εκλογή νέου αρχηγού από τη βάση. Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», τα «ορφανά» του Γιώργου Παπανικολάου δεν λειτουργούν ως συγκροτημένη ομάδα, αλλά αυτόνομα, προκειμένου ο καθένας να συμπαραταχθεί στο τέλος με τον υποψήφιο με τον οποίο θα βρει τον καλύτερο δίαυλο επικοινωνίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συμμαχίες που διαμορφώνονται εν' όψει των εκλογών της ΟΝΝΕΔ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση ενός εκ των πλέον στενών συνεργατών της Ντόρας Μπακογιάννη, του Λωνίδα Δραγουμάνου, μέσω του Τσιατσιάμη, ο οποίος φέρεται να στηρίζει τον Κώστα Χατζή, ενώ την ίδια στιγμή, οι "άνθρωποί" του στα ΤΕΙ, Φωτάκης και Μαγκλάρας, έχουν ταχθεί υπέρ του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Επισήμως, το γραφείο της πρώην υπουργού Εξωτερικών δεν εμπλέκεται στην διαδικασία εκλογής προέδρου της γαλάζιας νεολαίας. Απ' ότι φαίνεται όμως, οι παρασκηνιακές διεργασίες των στελεχών του, δίνουν και παίρνουν...

--------------------------------------------------------------

Προσθέσαμε και μία επιπλέον πληροφορία. Ελπίζουμε να μην έχουν πρόβλημα τα parapolitika.gr.

1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην μένει μακριά απο την εκλογική διαδικασία της νεολαίας η Ντόρα. Όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη. Προκειμένου να εκδικηθεί εμμέσως το Σαμαρά θα το κάνει και μέσω της νεολαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή