Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Ανακοινωθέν της συνεδρίασης της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης ΒρετανίαςΤο ανακοινωθέν της συνεδρίασης της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας την 20/3/2010 αναφέρει:


ΟΝΝΕΔ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

ΛΟΝΔΙΝΟ 21-03-2010

Στις 20/3/2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 5 μ.μ. (GMT) συνεδρίασε η Nομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας σε αίθουσα του Κεντρικού Λονδίνου.

Έγινε εκτενής ενημέρωση από την τετραμελή αντιπροσώπευση της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με τις αποφάσεις του Έκτακτου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ. στις 14 Μαρτίου και τις αλλαγές που έγιναν στον κανονισμό της ΟΝΝΕΔ. Αναφέρθηκε στο σώμα της συνεδρίασης ότι η ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας επεδίωξε και πέτυχε να έχουν το δικαίωμα ψήφου οι διαμένοντες στη Μ.Βρετανία

Στη συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε πλήρης ενημέρωση του σώματος για τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ΟΝΝΕΔ αλλά κυρίως για τις θέσεις των υπ.Προέδρων για τα θέματα του απόδημου ελληνισμού και γενικότερα τις ΟΝΝΕΔ εξωτερικού. Έπίσης ενημερώθηκε το σώμα για την επίσημη κατάθεση των υποψηφιοτήτων των τριών υπ. Προέδρων που μπορούσε να γίνει μέχρι τις 17/03/2009 με την προσκόμιση του 10% των υπογραφών των συνέδρων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε στη Νομαρχιακή Επιτροπή, τοποθετήθηκαν όλα τα μέλη ενώ τελευταίος πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας Μύρων Βελιγράδης.

Μετά από διεξοδική συζήτηση και τοποθέτηση όλων των παρευρισκομένων, η Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Μ. Βρετανίας αποφάσισε ομόφωνα και ενυπόγραφα να προκρίνει και να στηρίξει την υποψηφιότητα του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ για τη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Στο πλαίσιο αυτό, δόθηκαν στη διάθεση του συγκεκριμένου υποψηφίου και οι υπογραφές των 5 συνέδρων που αντιστοιχούσαν στην ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας στο τελευταίο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Η Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και δήλωσε ότι θα συνταχθεί και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στον καινούργιο Πρόεδρο, όποιος και να εκλεγεί. Στις 19 Απριλίου η ΟΝΝΕΔ πρέπει ενωμένη και δυνατή, στηριγμένη σε όλες της τις δυνάμεις να εργαστεί σκληρά ώστε να διαμορφώσει τον προγραμματικό της λόγο και να καταθέσει προτάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τη νεολαία και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα. Και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με την σειρά της πρέπει ενωμένη να δώσει την μάχη στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές για να προσθέσει μια ακόμα νίκη στην πολυετή επιτυχημένη πορεία της.

Η συνεδρίαση έληξε στις 7 το απόγευμα (GMT), με ανανέωση της συνάντησης το συντομότερο δυνατόν για την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Αναλυτικά οι Αποφάσεις που έλαβε η ΟΝΝΕΔ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ:

•Να κινητοποιήσει τα μέλη της για τις εκλογές Προέδρου ΟΝΝΕΔ που θα λάβουν μέρος στο Λονδίνο στις 18/04/2010, ημέρα Κυριακή

•Να κινητοποιήσει τους νέους που βρίσκονται στην Βρετανία και έχουν δικαίωμα εκλέγειν στις εθνικές εκλογές και ασπάζονται το ιδεολογικό πλαίσιο της ΟΝΝΕΔ

•Να χαιρετίσει σύσωμη την υποψηφιότητα του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ

•Να διασφαλίσει ότι οι Εκλογές που θα λάβουν μέρος στο Λονδίνο θα γίνουν με καθ΄ όλα Δημοκρατικό τρόπο και σύμφωνα με το νέο Καταστατικό της οργάνωσης που ψηφίστηκε στο Έκτακτο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Κυριακή 14/03/2010

•Να αποτελέσουν οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ μια απαρχή ενδυνάμωσης των σχέσεων και περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ της κεντρικής ΟΝΝΕΔ και της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας

•Οι Παρόντες προσήλθαν μετά από ειδοποίηση που εστάλη με κάθε δυνατό τρόπο από την ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας (Τηλέφωνο,SMS,e-mail)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου