Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Κάτι παίζει στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ...


Έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη ΔΑΠ. Ο Γραμματέας της Γ. Παπαδομιχελάκης αλλά και μέλη της Γραμματείας όπως οι Χουλιαρέας και Κοντελας έχουν επιδοθεί σε έναν λυσσαλέο αγώνα προκειμένου να πείσουν με πιέσεις και «νουθεσίες» σχολές καιτμήματα να στηρίξουν τους εκλεκτούς τους στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές στην ΟΝΝΕΔ. Με την πλήρη ανοχή τους ή ακόμα και την προτροπήτους σε πολλές περιπτώσεις τα γραφεία της ΔΑΠ στη Λυκούργου έχουν μετατραπεί σε χώρους προστριβών αφού πλειάδα Δαπιτών έχουν αντιληφθεί τον ύποπτο και αντιθεσμικό ρόλο που παίζουν προκειμένου να προβάλλουν τις υποψηφιότητες του Παπαμιμίκου και Αξιώτη.

Με τη συμπεριφορά τους το εκλογικό αποτέλεσμα της ΔΑΠ στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές σε βαθμό τέτοιο που βρίσκεται ήδη στα σκαριά επιστολή διαμαρτυρίας πολλών σχολών προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις πράξεις αλλά κυρίως για τις παραλείψεις τους.

Η κατάσταση αυτή έχει προκληθεί από την αυξημένη δυναμική που εμφανίζει η υποψηφιότητα Χατζή στον χώρο της ΔΑΠ. Έχοντας πείσει ένα μεγάλο κομμάτι της φοιτητικής νεολαίας για το ήθος, την ιδεολογία και τη μαχητικότητα του, έχει κατορθώσει να συσπειρώσει γύρω του τις πλέον ζωντανές και δυναμικές σχολές. Μάλιστα, σε κάποιες επισκέψεις του Χατζή στα γραφεία, στην κυριολεξία "χαλούσε" ο κόσμος από τον παλμό και την ένταση.

Το κλίμα νίκης που πνέει από τη Λυκούργου δεν πέρασε απαρατήρητο στους συνυποψήφιους του, οι οποίοι και απέστειλαν τους Παπαδομιχελάκη και Χουλιαρέα - Κοντελα να δράσουν παρασκηνιακά εκμεταλλευόμενοι τη θεσμική τους θέση.

Η κίνηση τους αυτή δείχνει πως τόσο η πλευρά Παπαμιμίκου όσο κι εκείνη του Αξιώτη, ξέρουν ότι στο πεδίο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχουν ήδη χάσει καιπροσπαθούν με κάθε τρόπο να περισώσουν ότι μπορούν ... χωρίς επιτυχία όμως.

1 σχόλιο: