Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΣΑΦΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ - ΩΘΗΣΗ ΣΕ ΑΞΙΩΤΗ...

Γράφει ο "Γαλάζιος Ρεπόρτερ"


Σαρωτική η επικράτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, στο σημερινό Έκτακτο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο ΣΕΦ. Αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους υπόλοιπους υποψηφίους ο Παπαμιμίκος σήμερα απέδειξε ότι και θέλει αλλά και μπορεί να ηγηθεί της γαλάζιας νεολαίας. Μίλησε καθαρά πολιτικά, καταθέτοντας σημαντικές προτάσεις για το σύνολο της νέας γενιάς. Με συγκεκριμένη πολιτική πλατφόρμα για τη διοικητική και οργανωτική λειτουργία της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, εμφάνισε έναν πρωτόγνωρο πολιτικό πολιτισμό απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται καθημερινά από τους αντιπάλους του.

Σήμερα έγινε σαφές ότι ο Παπαμιμίκος κατάφερε να πείσει το μεγαλύτερο κομμάτι των ΟΝΝΕΔιτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα μιλούσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος από το βήμα του Συνεδρίου, το μεγαλύτερο σώμα των συνέδρων παραληρούσε αναγκάζοντας τον να διακόπτει διαρκώς την ομιλία του.

Καλός ήταν και ο Αξιώτης που με σωστά επιχειρήματα και πολιτική προσπαθεί να καπαρώσει την δεύτερη θεση. Ο Χατζής με τους γραφικούς υποστηρικτές του, που στο μυαλό τους έχουν μόνο το τραμπούκισμα, και με έκδηλη την αγωνία οτι η υποψηφιότητα του "εκλεκτού τους" δεν προχωρά με τίποτα , φαντάζει δύσκολο να αντέξει στην πίεση που θα του ασκίσει ο Αξιώτης. Ο Αξιώτης κατάφερε να αποσπάσει την στήριξη του τέταρτου υποψηφίου Κώστα Ιωάννου, κίνηση περισσότερο επικοινωνιακή παρά πρακτική η αλήθεια, βγαίνοντας κατά τι κερδισμένος από αυτό το προσυνέδριο. Καλή δύναμη και συνέχεια σε όλους τους συναδέλφους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου