Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

"ΟΝΝΕΔ:Πλησιάζει η ώρα της κρίσης"


Οι διεργασίες στην ΟΝΝΕΔ εντείνονται μέρα με την ημέρα, καθώς ο χρόνος που απέμεινε μέχρι την εκλογική διαδικασία είναι στην ουσία ένας μήνας.

Το τοπίο πλέον έχει ξεκαθαρίσει, οι δύο επικρατέστεροι μονομάχοι λέγονται Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κώστας Χατζής. Έχοντας συγκεντρώσει και οι δύο μέγαλο κομμάτι υποστηρικτών, έχουν αφήσει ... πίσω τους τον Κώστα Ιωάννου και το Βασίλη Αξιώτη.

ΟΛΟΙ περιμένουν, βέβαια, που θα καταλήξει η ομάδα που έχει στην ΟΝΝΕΔ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο ομαδάρχης του Άρη στην ΟΝΝΕΔ Γιώργος Καραγιάννης έχει καταφέρει το τελευταίο μήνα να συσπειρώσει το 60% της ΔΑΠ ΤΕΙ και το 80% των Νομαρχιακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ στη Βόρεια Ελλάδα.

Τις τελευταίες μέρες ο Παπαμιμίκος έχει εντείνει τις επαφές του με τον Καραγιάννη προσπαθώντας να διαφυλάξει την κυριαρχία του στη Βόρεια Ελλάδα. Η ΤΕΛΙΚΗ απόφαση του Άρη όμως είναι αυτή που θα κρίνει τα πράγματα, και ο Άρης, επιδιώκοντας την εύνοια του Σαμαρά, προσανατολίζεται να δώσει τη στήριξή του στον εκλεκτό του προέδρου, Κώστα Χατζή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου