Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΝΝΕΔ: Η CRUELA ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Με το που μπήκε ο οδηγός μου στην πόλη, πλάνταξα στο κλάμα η κακίστρο...ευαίσθητη. Δεν άντεξε η σκληρή καρδιά μου τόσες αναμνήσεις: D'oro, Salina,Samantha, μικρο καφέ, CITY. Τι να κάνει η τότε παρέα αλήθεια; Η Κλέρη, η Τασούλα, η Νατασούλα η Έλλη και ο Πέτρος! Πω πω, πως περνάνε τα χρόνια...Μετά το Ωκεανίς, περιφερειακή ΟΝΝΕΔ 1983! Χριστέ μου! Μου έφυγε όλη η μάσκαρα απο τα μάτια με τόσο κλάμα...Και τώρα έρχομαι να δω τι θα πει ο Χατζής, ο Αξιώτης, ο Ιωάννου και ο Παπαμιμίκος! Μεγάλη η χάρη του μπλόγκ, αλλά τέλος πάντων, ανέλαβα μια αποστολή και...

πρέπει να ανταπεξέλθω:

Ο κόσμος στην Καβάλα ήταν λιγότερος σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη. Αλλά πάλι οι περισσότεροι είχαν το αυτοκολλητάκι του Παπαμιμίκου. Αφού μας κούρασαν οι γνωστοί «νυν και πρώην» οι ομιλίες των υποψηφίων ξεκίνησαν. Πρώτος αυτή τη φορά ο Παπαμιμίκος. Έχοντας στο πλευρό του το χειροκρότημα Δαπιτών και Οννεδιτών από τις Σέρρες, την Καβάλα, τη Δράμα, την Κομοτηνή και τον Έβρο, πήγε την agenda ένα βήμα μπροστά. Μίλησε συγκεκριμένα για την περιφερειακή οργάνωση της ΟΝΝΕΔ. Μετά τον Παπαμιμίκο ακολούθησε ο Χατζής. Στο ίδιο κλίμα με τις προηγούμενες. Κινήθηκε απέναντι στον Αξιώτη, δεν είπε τίποτα για την ΟΝΝΕΔ και προσπάθησε να εκφράσει τις σκληρά δεξιές του θέσεις. (Έτσι μπρουτάλ αγόρι μπορεί να έχεις τύχη μαζί μου) Ο Αξιώτης, μετά, πολύ καλύτερος από εχθές. Μίλησε προσπαθώντας να πάρει πάρει τις εντυπώσεις, κυρίως, από τον Χατζή. Φαίνεται ότι ο Χατζής και ο Αξιώτης θα χτυπηθούν έντονα μεταξύ τους καθώς αντλούν κόσμο από το παλιό μαγαζί του Παπανικολαόυ. Ο Φιλότιμος Ιωάννου Χειροκροτήθηκε πολύ από τον κόσμο. Μετά από τα δύο προσυνέδρια της Βορείου Ελλάδας νομίζω ότι πήρα λίγο μια εικόνα από το κλίμα που επικρατεί. Ο Παπαμιμίκος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Βόρεια Ελλάδα και η στήριξη των νέων είναι συντριπτική σε βαθμό να απογοητεύονται οι συνυποψήφιοι του.

Φυσικά το παιχνίδι είναι ανοικτό και τις επόμενες ημέρες θα ξεσπάσει και η υποβόσκουσα κόντρα Αξιώτη – Χατζή σε άγνωστο αποτέλεσμα. Θα δείξει.

Μείνετε συντονισμένοι. Ραντεβού τώρα στην πρωτεύουσα.

Εκεί ίσως κλείσω ραντεβού και με το μπρουτάλ αγόρι...


Φιλιά

Cruella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου