Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΚΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ;

Αυτή πια δε είναι πολιτική νεολαία … ο κήπος με τα τριαντάφυλλα είναι!

Τα όρια φαίνεται πως ξεπέρασαν οι υποστηρικτές του Α. Παπαμιμίκου αφού στην προσπάθεια τους να πείσουν πως ο εκλεκτός τους δεν ήταν στέλεχος της Ντόρας Μπακογιάννη (http://www.antinews.gr/?p=35993) στις πρόσφατες εκλογές Προέδρου της ΝΔ δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και τον ιστορικό Σύλλογο Μεσσήνιων Φοιτητών (ΣΥΜΕΦ). Η κίνηση αυτή φαίνεται να έχει εξοργίσει πλειάδα στελεχών του Συλλόγου που γνωρίζουν το παρελθόν του συγκεκριμένου υποψηφίου και την εμπλοκή του στις ιστορίες της ΟΝΝΕΔ ΑΕ και της ΕΥΑΘ. Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει πως ετοιμάζεται ενημερωτικό σημείωμα που θα αποσταλεί σε όλους του Βουλευτές Μεσσηνίας και στον καταγόμενο από αυτήν Α. Σαμαρά.

Συγκεκριμένα σε δημοσίευμα τους σε γνωστό blog που ασχολείται με παραπολιτικά (http://www.parapolitika.gr/el/πολιτική/και-οι-μεσσήνιοι-φοιτητές-με-τον-ανδρέα-παπαμιμίκο) ψευδώς δημοσίευσαν πως ο Σύλλογος Μεσσήνιων Φοιτητών στηρίζει τον εκλεκτό τους. Ξέχασαν προφανώς πως ο ΣΥΜΕΦ δεν έχει πολιτικό προσανατολισμό και δεν μπορεί να στηρίζει πολιτικούς υποψηφίους. Καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου και προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα διέσυραν το όνομα του Συλλόγου. Γνωρίζοντας πως δεν μπορεί ο σύλλογος να εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια άφησαν έντεχνες διαρροές προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν πως στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα παιχνίδι εξουσίας που συντηρούν συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου. Οι ευθύνες βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πρόεδρο του ΣΥΜΕΦ, Βασίλη Χαχουλάκο ο οποίος εμφανίζεται υποστηρικτής του εν λόγω υποψηφίου.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος από την πλευρά του συνεχίζει και συντηρεί γύρω από το όνομα του ένα σκηνικό διαπλοκής και εξάρτησης με ΜΚΟ και με ανθρώπους από τα διοικητικά τους συμβούλια. Προφανώς συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας δίνουν σκληρό αγώνα προκειμένου να μπορέσει ο δικός τους Ανδρέας να εκλεγεί Πρόεδρος των νέων της Νέας Δημοκρατίας. Ελπίδα όλων μέσα σε αυτόν τον κήπο με τα «τριαντάφυλλα» να μην γίνει ο ΣΥΜΕΦ «λίπασμα» στην εξουσιομανία κάποιων.


Γαλάζια Νεολαία

1 σχόλιο: