Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

Και οι Μεσσήνιοι φοιτητές με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο

Ακόμη μία ισχυρή στήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Παπαμιμίκου για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Πρόκειται για τον ιστορικό Σύλλογο των Μεσσήνιων Φοιτητών (ιδρύθηκε το 1942), ένα πολύ δυναμικό και δραστήριο Σύλλογο με έντονη παρουσία και μέλη τόσο στην Αθήνα όσο και σε περιφερειακές πόλεις που φιλοξενούν ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ο Βασίλης Χαλουλάκος, πρόεδρος του Συλλόγου, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι: « Δεν υπάρχουν χρίσματα και αυτός που θα νικήσει, θα είναι αυτός που θα εκλέξει η βάση της νεολαίας τελικά. Ο ΣΥ.ΜΕ.Φ είναι σε άμεση επικοινωνία εδώ και αρκετά χρόνια με το περιβάλλον του Σαμαρά και απαριθμεί ένα μεγάλο αριθμό μελών ανά την Ελλάδα. Μια πτυχή της φιλοσοφίας της Νέας ΟΝΝΕΔ, που θέλει να δημιουργήσει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, είναι το άνοιγμα στη κοινωνία των πολιτών και στις δυνάμεις που την αποτελούν. Την άποψη αυτή ενστερνίζεται όλη η ομάδα του ΣΥ.ΜΕ.Φ γι΄αυτό και τάσσονται δυναμικά στο πλευρό του Παπαμιμίκου στηρίζοντάς τον με όλες τους τις δυνάμεις.»

Πληροφορίες του www.parapolitika.gr αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Φοιτητών, Βασίλης Χαλουλάκος και ο Χρήστος Κομπιλίρης πρώην πρόεδρος στέκονται δημοσίως πλέον στο πλευρό του Ανδρέα Παπαμιμίκου. Ο Κομπιλίρης και ο Χαλουλάκος ανήκουν στα πρωτοπαλίκαρα του Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρώτος πρωτοστατούσε στα θέματα νεολαίας του γραφείου του προέδρου της Ν.Δ. από τη πρώτη στιγμή που επανήλθε στην ενεργό πολιτική, ενώ ο δεύτερος έκανε σημαντική δουλειά για το Σαμαρά προεκλογικά , διοργανώνοντας μάλιστα και ένα τεράστιο πάρτυ νεολαίας.

Η συνεργασία Παπαμιμίκου – Συ.Με.Φ. αποκτά εκτός των άλλων ιδιαίτερη πολιτική σημασία για τη μάχη της ΟΝΝΕΔ, αφού έρχεται να καταρρίψει και τα τελευταία εναπομείναντα επιχειρήματα της πλευράς Χατζή σχετικά με τη στήριξη και το χρίσμα από τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ παράλληλα, αναδεικνύεται καλύτερα πως όσο ο Παπαμιμίκος συνεχίζει την τακτική της «ήρεμης» δύναμης μιλώντας αποκλειστικά πολιτικά και καταθέτοντας προτάσεις για τη Νέα ΟΝΝΕΔ, εξασφαλίζει την στήριξη και την συμμετοχή οργανώσεων της κοινωνίας στη διαδικασία εκλογής της 18ης Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου