Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Προσωπικές στρατηγικές και συμφέρον της ΟΝΝΕΔ...

Από την "Γαλάζια Νεολαία"

ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Πολίτες Β' κατηγορίας οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες!!!

Ο Ανθελληνισμός δεν έχει όρια πια!!!

Η ιστορία με τους Κύπριους και τους Βορειοηπειρώτες και τη συμμετοχή τους στις εκλογές Προέδρου ΟΝΝΕΔ δεν έχει τελειωμό. Η ομάδα Παπαμιμίκου έδωσε σκληρή μάχη για να μη συμμετέχουν στις εκλγοές, λαμβάνoντας όμως ηχηρό χαστούκι από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμάρα, ο οποίος δεν δέχτηκε τον αποκλεισμό από τη διαδικασία καμίας κατηγορίας νέων.

Το χαστούκι αυτό δεν συνέφερε από ότι φαίνεται...

τον κο Παπαμιμίκο ο οποίος τώρα μεθοδεύεται γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να αποτρέψει τη συμμετοχή Κυπρίων και Βορειοηπειρωτών. Συγκεκριμένα απαιτεί την προεγγραφή της κατηγορίας αυτής νέων προκειμένου να συμμετέχουν στις εκλογές, αγνοώντας παντελώς το κοινό αίσθημα δικαίου και τις αρχές της ισότητας που η παράταξη του ευαγγελίζεται.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μία κομβική στιγμή που η Νέα Δημοκρατία δίνει μάχη για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ ... και κάποιοι νεολαίοι της δίνουν μία άλλη μάχη για να μην δώσουν πολιτικά δικαιώματα σε Έλληνες της Κύπρου και της Βόρεια Ηπείρου. Για την ιστορία να τονίσουμε πως με βάση το κατασταστικό της Νέας Δημοκρατίας, μέλη του κόμματος μπορούν να είναι όλοι οι Έλληνες στο γένος.

Φαίνεται πως για τον κο Παπαμιμίκο η ΟΝΝΕΔ αποτελεί προνομιακό πεδίο δράσης «συγκεκριμένων» κατηγοριών νέων, ενώ επιθυμεί διακαώς να αποκλείσει κάποιους άλλους ή να τους καταστήσει Βʼ κατηγορίας στελέχη. Ευτυχώς η στάση του έχει προκαλέσει την αντίδραση της ομάδας Χατζή, αλλά και πλειάδας στελεχών του εκτελεστικού της ΟΝΝΕΔ.

Καμία γραφειοκρατική λογική δεν θα πρέπει να αποξενώσει τους νέους Βορειηπειρώτες και Κύπριους από την παράταξη την οποία εδώ και χρόνια υπηρετούν μέσα από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ. Επʼ ουδενί το καταστατικό δε μπορεί να χωρίζει τα μέλη σε ψηφοφόρους πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Ας το πάρουν κάποιοι απόφαση πως η νεολαία οφείλει στα μέλη της να λειτουργήσει δημοκρατικά και ας σταματήσουν να τοποθετούν προσωπικές στρατηγικές πάνω από το συμφέρον της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου