Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Δεν θέλουν τον Παπανικολάου στην ΟΝΝΕΔ

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της ΟΝΝΕΔ η αντιμετώπιση του πρώην προέδρου Γιώργου Παπανικολάου, από τους υποψηφίους διαδόχους του. Στελέχη που γνωρίζουν καλά την εσωτερική γεωγραφία της νεολαίας, επισημαίνουν ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι αποφεύγουν να εμφανίζονται ότι έχουν τη στήριξη ή την κάλυψη του Γιώργου Παπανικολάου, επειδή πιστεύουν ότι ο νυν ευρωβουλευτής έχει φθαρεί ως πρόσωπο στο εσωτερικό της ΟΝΝΕΔ. Και κουβαλά πολλές αντιπάθειες, από στελέχη που δεν αξιοποίησε επί ημερών του.

Και πώς, εξάλλου, να επιθυμούν σχέση μαζί του όταν εκμεταλλεύτηκε την οργάνωση για να γίνει πρώτος μάγκας στ ΝΔ. Δίπλα στον Καραμανλή σε όλες τις εκδηλώσεις, Ευρωβουλευτής (πόσες χιλιάδες ευρώ το μήνα;;;), με μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, που ο George βάζει μόνο τα "κονέ"!!!

Το ερώτημα είναι κατά πόσον ο Αξιώτης θα αποφύγει το χρίσμα του παλαιού Προέδρου;;;; Καθώς, είναι δεδομένη η στήριξη του Παπανικολάου προς αυτόν. Είναι γνωστό σε όλους ότι όταν είδε ότι δε μπορεί να "ελέγξει" τον Χατζή, που υποστηρίζεται από πρώην δικούς του (Ζωγανάς, Μαλαπέτσας, Πολιτικό Νομικής ΕΚΠΑ) αλλά και από ορκισμένους εχθρούς του (Οικονομικό Νομικής, ΕΚΠΑ), νόμισε ότι με την υποψηφιότητα Αξιώτη θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην Οργάνωση.

Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες ... (πλην Αξιώτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου