Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Καπηλεία στη Μεσσηνία... ...για τις εσωκομματικές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ

Tης Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα

Μέλη του Δ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου Μεσσηνίων Φοιτητών λειτουργώντας παράνομα και αντικαταστατικά ενέπλεξαν τον ΣΥ.ΜΕ.Φ. στις εσωκομματικές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ εξυπηρετώντας τα μικροκομματικά τους συμφέροντα.

Τα 10 άτομα τα οποία "μεμονομένα στηρίζουν" τον κύριο ΟΝΝΕΔ Α.Ε. (βλέπε και Παπαμιμίκος), σαφώς και δεν αντιπροσωπεύουν τις εκατοτάντάδες των μελών του ΣΥ.ΜΕ.Φ, δεδομένου ότι στην ανωτέρω απόφαση τους δεν ενεργούν (και δεν θα μπορούσαν να δράσουν βάσει του καταστικού του συλλόγου) ως μέλη του ΣΥ.ΜΕ.Φ.

Η καπηλεία του ονόματος του ΣΥ.ΜΕ.Φ από τα συγκεκριμένα άτομα το μόνο που...πετυχαίνει είναι να συνασπίσει απέναντι τους τα εκατοντάδες μέλη του. Παλαιοκομματικές πρακτικές περί δήθεν ''ανοικτής στήριξης'' του συλλόγου προς τον κ. Παπαμιμίκο δεν μπορούν να συγκινήσουν πλέον κανέναν.

Το καταστατικό προβλέπει ρητώς τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν σε περίπτωση καταστρατήγησης του. Εκτός και αν τα συγκεκριμένα μέλη μας εκπλήξουν ευχάριστα και για λόγους ευθιξίας υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.Το θέμα είναι, διαθέτουν ευθιξία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου