Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Το έκτακτο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ την Κυριακή δείχνει τον επόμενο Πρόεδρο

Παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά διεξάγεται την Κυριακή στο ΣΕΦ το έκτακτο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Στο συνέδριο θα διαφανούν οι πραγματικοί συσχετισμοί στην Οργάνωση, μετά και τη διαφαινόμενη στήριξη της ομάδας Άρη και του Γιώργου Καραγιάννη στην υποψηφιότητα Χατζή. Η εντυπωσιακή αυτή επίδειξη ισχύος του Κώστα Χατζή, δημιουργεί μια δυναμική που φαίνεται να οδηγεί την εκλογή του σε έναν γύρο.

Από την άλλη η σανίδα σωτηρίας που αναζήτησε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στη Ντόρα Μπακογιάννη, δεν φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αφού η επιρροή της περιορίζεται σε ποσοστά αντίστοιχα του 8-10%.

Ο πανικός του στρατοπέδου Παπαμιμίκου, φαίνεται και από το γεγονός ότι τα φιλικά του blog ανακαλύπτουν δήθεν τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις οι οποίες «σηκώνουν» τον Αξιώτη και τον Παπαμιμίκο σε βάρος του Χατζή.

Τα ίδια blog είναι αυτά που λίγες μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. έδιναν 15 μονάδες διαφορά στην Ντόρα Μπακογιάννη. (Λέτε ο κ. Παπαμιμίκος να προσέλαβε στην επικοινωνιακή του ομάδα και τον κ. Φλέσσα;)

Τέλος, λίγο πριν φάει την κόκκινη κάρτα της Ρηγίλλης, ο Βασίλης Αξιώτης, έχει επιδοθεί σε προκλητικές πληρωμένες διαφημίσεις σε εφημερίδες και site στο Ιντερνετ. Το γεγονός αυτό, σε καιρούς κρίσεις έχει προκαλέσει την οργή των συνεργατών του Προέδρου της Ν.Δ. που θεωρούν ότι είναι απαράδεκτο ένα 25 αγόρι να επιδίδεται σε ακατάσχετες πληρωμές σε εφημερίδες, sites, τηλεοπτικούς σταθμούς και outdoor διαφήμιση.

Πηγές της Ν.Δ. δεν έκρυβαν την οργή τους για τέτοιου είδους αμετροεπείς συμπεριφορές, που προβλέπεται ότι θα προκαλέσουν τον πέλεκυ της Ρηγίλλης, εάν δεν μαζευτούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου