Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ο πανικός είναι κακός Σύμβουλος

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος έλεγαν οι παλιοί ΟΝΝΕΔίτες, θέλοντας να συμβουλέψουν υποψήφιους Προέδρους να διατηρούν την ψυχραιμία τους και να μην κάνουν σπασμωδικές κινήσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Η συμβουλή αυτή σίγουρα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στον Ανδρέα Παπαμιμίκο και το επιτελείο του το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο οποίο επικρατεί έντονη νευρικότητα.

Και πώς να μην επικρατεί άλλωστε όταν στην σελίδα στο facebook του συγκεκριμένου υποψηφίου έχουν εγγραφεί μόλις 5.000 φίλοι παρά το ότι λειτουργεί ήδη αρκετούς μήνες; Θυμίζουμε πως ο Παπαμιμίκος παραμονές των Προεδρικών στη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ως επικεφαλής μίας κίνησης περίπου 10.500 νέων οι οποίοι εν συνεχεία έσπευσαν να διοργανώσουν εκδήλωση για τη Ντόρα Μπακογιάννη. Τα ονόματα όλων αυτών των νέων δεν εμφανίστηκαν ποτέ δίνοντας λαβές για σχόλια περί πολιτικής εξαπάτησης. Σήμερα, οι κακές γλώσσες επαληθεύονται αφού αν και η ομάδα που στήριζε από παλιά τον Παπαμιμίκο δεν έχει μεταβληθεί, οι νέοι που φαίνεται να στηρίζουν την υποψηφιότητα του στο διαδίκτυο είναι εμφανώς λιγότεροι.

Οι δικαιολογίες ότι δεν διαθέτουν όλοι οι νέοι λογαριασμό στο facebook, προφανώς δεν έπιασαν … αφού η απόκλιση 5.000 ατόμων είναι μεγάλη. Ο εκνευρισμός μεγάλωσε καθώς πολλά στελέχη της ΟΝΝΕΔ μιλούν πλέον για πολιτική εξαπάτηση και τυχοδιωκτισμό εκ μέρους του συγκεκριμένου υποψηφίου. Το πρόβλημα φτάνει βαθύτερα όμως, καθώς δικοί του άνθρωποι μιλούν πλέον ανοικτά για αδυναμία του υποψηφίου τους να πείσει τους νέους και για λάθος επιλογή προσώπου εκ μέρους των Τοκάκη, Πάνου και Κατσαφάδου.

Επειδή το παρελθόν δεν αλλάζει … ψύχραιμα κύριοι! Αφήστε τις μαϊμού τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, αφήστε τους ψεύτικους λογαριασμούς στο διαδίκτυο και την ψηφοθηρία στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μέσω της ανταλλαγής ψήφου με μαθήματα.

Και για το τέλος 2 ερωτήματα που γεννήθηκαν τις τελευταίες ώρες:

1. Ποιος πληρώνει και με τι χρήματα τις δημοσκοπήσεις για την ΟΝΝΕΔ; Ποιος έχει παραγγείλει τις μετρήσεις αυτές και για τον λογαριασμό ποιου; Και μην βρεθεί κανείς καλοπροαίρετος να πει πως υπάρχει … κοινωνικό ενδιαφέρον για δημοσκοπήσεις και exit polls στην ΟΝΝΕΔ και σπεύδουν αμισθί οι εταιρείες να κάνουν έρευνες για λόγους δημοσιότητας.

2. Γιατί κάποιοι σπεύδουν να μας ενημερώσουν μέσω blogs που στηρίζουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο για exit polls την ημέρα των εκλογών; Μήπως κάποιοι ετοιμάζουν δημοκρατική εκτροπή την ημέρα των εκλογών αυτοανακυρήσσοντας τον εκλεκτό τους Πρόεδρο για να προλάβουν τις αρνητικές εξελίξεις;

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος έλεγαν οι παλιοί ΟΝΝΕΔίτες … και είχαν δίκιο.


Γαλάζια Νεολαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου