Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Άλωσε και την Πελοπόννησο ο Παπαμιμίκος

parapolitika.gr

Μετά και το σημερινό Προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο ως προς τις εκλογές της 18ης Απριλίου για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Οργάνωσης. Ο Παπαμιμίκος σάρωσε και από την Πάτρα. Με την σημερινή προσυνεδριακή διαδικασία, ολοκληρώθηκε μια σειρά από Προσυνέδρια στην Περιφέρεια, όπου οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους στα μέλη της Οργάνωσης σε όλη την Ελλάδα.


Η Πάτρα στην οποία και οι τρείς υποψήφιοι έδιναν ιδιαίτερο βάρος έστειλε σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Από νωρίς οι ΔΑΠίτες και οι ΟΝΝΕΔίτες της Περιοχής είχαν συγκεντρωθεί δημιουργώντας ένα πολύ ένθερμο περιβάλλον για τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Είχε διπλάσιο κόσμο ο Παπαμιμίκος. O Χατζής είχε μαζί του μόνο το γνωστό μεταφερόμενο κόσμο που ήρθε με λεωφορεία από την Αθήνα. Σε επίπεδο εισηγήσεων, μια από τα ίδια με τα προηγούμενα Προσυνέδρια. Ο Παπαμιμίκος, καθαρά πολιτικά αποφεύγοντας να ασχοληθεί με την παραπολιτική εξέθεσε το όραμα του για τη νέα ΟΝΝΕΔ αφήνοντας τους συνυποψήφιους του, Χατζή και Αξιώτη, να προσπαθούν να τον ακολουθήσουν χωρίς όμως να το επιτυγχάνουν. Ο Κώστας Χατζής, προσπάθησε να ξεσηκώσει το κοινό με πατριωτικά παραληρήματα χωρίς επιτυχία, ενώ ο Βασίλης Αξιώτης που εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον του Χατζή δεν κατάφερε να πείσει τους ΔΑΠίτες της Πάτρας επικαλούμενος το παρελθόν του στη ΔΑΠ του ΕΜΠ. Είναι εμφανές ότι, πλέον, η υποψηφιότητα Παπαμιμίκου έχει αναπτύξει μια πολλή μεγάλη δυναμική έχοντας παγιώσει ένα ισχυρό προβάδισμα ενόψει των εκλογών της 18ης Απριλίου.

3 σχόλια:

  1. Γιατί υπήρχε και δαπίτης από την Πάτρα. Μόνο μεταφερόμενοι οπαδοί υπήρχαν. Περιφερόμενος θίασος σε όλη την Ελλάδα έχουν καταντήσει οι οπαδόι του Παπαμιμίκου και του Χατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati olo ayto ton kairo katigorite mono to xatzi???den mporw na katalabw o papamimikos einai toso kalos i den koubalaei kosmo apo allou kai lete mono ton xatzi? se 3 prosinedria piga ta matakia mou eidan pios eferne kosmo kai pios udrone ean eixe pollous upostiriktes eleos pleon ksekoliste ligo to kefali sas eseis oi upostiriktes na grafete oti sas katebenei sto kefali gia na upostiriksete ton eklekto sas gia tin proedria.egw prosopika eimai onneditis apo tous pio fanatikous alla m aytes tis geliotites pou ginontai tha apexw apo tis ekloges!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o aksiotis na mathei ti einai onned kai meta na milaei gia ton xatzi m katebike kai gia proedro allo ti tha doume s auto to komma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή