Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ Ο ΑΞΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Ενώ θεωρητικά όλοι οι υποψήφιοι διεκδικούσαν τον πολιτικό πολιτισμό η ομάδα Χατζή και Παπαμιμίκου στιγμάτισε το Συνέδριο, με τραμπουκισμούς, εξφενδονισμό μπουκαλιών, κονταριών και καρεκλών.., εικόνες που πρωταγωνίστησαν στα ΜΜΕ, υποβάθμισαν πλήρως το Συνέδριο και διέβαλλαν ιδιαίτερα την εικόνα της ΟΝΝΕΔ.

Στην αντίθετη πλευρά κινήθηκε μόνο, ο 26χρονος Βασίλης Αξιώτης, λαμβάνοντας και την υποστήριξη του Κώστα Ιωάννου, που αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της Προεδρίας, καθώς δεν συγκέντρωσε τις υπογραφές. Ο ίδιος ανέφερε πως «ο Βασίλης Αξιώτης, ήταν ο μόνος που δεν τον υποτίμησε και δεν του έθεσε τρικλοποδιές σε αυτήν τη διαδικασία».

Αξιοσημείωτη είναι η υποστήριξη που κέρδισε ο Αξιώτης από πολλά ιστορικά στελέχη.., που έως τώρα ήταν διστακτικά λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά παραδέχτηκαν δημοσίως πως «η πολιτική του ωριμότητα ξεπερνά τα χρόνια και των 2 συνυποψηφίων του», καθώς ήταν ο μόνος που και άκρως πολιτικά μίλησε και προστάτεψε την ενότητα και την εικόνα της παράταξης.

Η Ρηγίλλης, μετα τις χτεσινές εξελίξεις δεν είναι απλά προβληματισμένη με τον Κώστα Χατζή, αλλά ιδιαίτερα εκνευρισμένη.. καθώς ο ίδιος, που υποστηρίζει ευθαρσώς ότι έχει το χρίσμα, ήταν ο μόνος που αρνήθηκε την υπερψήφιση των πλαισίων που έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος στην ΟΝΝΕΔ, προκαλώντας πολλαπλές αντιδράσεις στο κόμμα, είναι ο μόνος που προσβάλλει συνεχώς δημόσια τον Πρόεδρο λέγοντας πως ψεύδεται όταν λέει πως δεν υπάρχει χρίσμα (αφού το έχει ο ίδιος), και έφτασε έως το σημείο να καυχιέται δεξιά και αριστερά.. πως κάνει τον Πρόεδρο ό,τι θέλει, καθώς τον ξέρει καλά (από τότε που συνεργάστηκαν).. και ξέρει πώς να τον χειριστεί..

Μετά λοιπόν, και τις χτεσινές εικόνες βίας, στις οποίες πρωταγωνίστησαν και πυροδότησαν τα παλικάρια! του Χατζή.. το όνομά του μοιάζει απαγορευμένο στους διαδρόμους της Ρηγίλλης..

1 σχόλιο: