Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Τα μανικετόκουμπα και ο ακροδεξιός!


Νέα εμφάνιση στην Κρήτη σήμερα για τον "ακροδεξιό", όπως τον χαρακτηρίζουν "συντροφοί" του, Κώστα Χατζή. Με μανικετόκουμπα, απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε... λαϊκό παιδί, μέσα από το Προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο Ηράκλειο προσπάθησε μεν, απέτυχε δε να πείσει σχετικά με την δυναμική της υποψηφιότητας του. Μέσα από ένα πατριωτικό παραλήρημα σχετικά με την ανεξαρτησία της Κρήτης και τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών έφτιαχνε συνεχώς τα μανικετόκουμπα του επαναφέροντας τα στη φυσιολογική τους θέση έπειτα από το συνεχές και «αυθόρμητο» ξέσπασμα του.

Στην ουσία της ομιλίας του, επέδειξε για ακόμη μια φορά το απόλυτο κενό. Προσπάθησε με πάθος να πείσει ότι θέλει πολλές κάλπες και παντού, όμως ξέχασε να αναφέρει πως μέχρι πρόσφατα επικαλείτο το χρίσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αδιαφορώντας για τη διαδικασία και την ελεύθερη βούληση των ΟΝΝΕΔιτών.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή χάνει καθημερινά δυναμική με αποτέλεσμα να κοντράρεται με τον έτερο υποψήφιο του συστήματος της απερχόμενης Κεντρικής Διοίκησης, Βασίλη Αξιώτη, στη δεύτερη και τρίτη θέση. Αποτέλεσμα των νέων συνθηκών είναι ο Χατζής να ανεβάζει τους τόνους και μέσα από κορώνες πατριωτισμού και κομματικής συνείδησης πολώνει το κλίμα δημιουργώντας αρνητικές συνέπειες για το μέλλον της Οργάνωσης.

2 σχόλια:

  1. to oti foraei o kathenas einai diko tou thema eleos pleon ton exete faei ton anthropo eseis ta pliromena dimosiografakia kai oxi mono eseis..gia ton papamimiko pou anebike methismenos kai milise kai eleges oti na nai den exete na peite tipota mono ta manikentokoupa tou xatzi proseksate....ti na sas pw....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. andreas onned kai dap ndfk ayto einai to minima tis allagis pantou

    ΑπάντησηΔιαγραφή