Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ποιος είναι ο Παπαμιμίκος;

Γράφει η... Γαλάζια Λάσπη!

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τους υποψηφίους προέδρους της ΟΝΝΕΔ, αλλά ύστερα από μήνες ενδελεχούς έρευνας στα υπόγεια του ΠΑΜΑΚ, στις κατακόμβες υπουργείων και στην έρημο της Τάκλαμακαν, ήρθε ο καιρός να αποκαλύψουμε ποιος είναι πραγματικά ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι... 43 ετών (γεννήθηκε την 21η Απριλίου 1967), νόθο παιδί του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου και μακρινός ξάδερφος του... Σαντάμ Χουσεϊν. Μεγάλωσε ανάμεσα σε Νεφελίμ και Ελλοχίμ, τα οποία του δίδαξαν από μικρό πώς να ανατρέψει την παγκόσμια τάξη πραγμάτωνγια να διοικήσει τον κόσμο.

Σε ηλικία 11 ετών, λήστεψε την πρώτη του τράπεζα και με τα χρήματα υποκίνησε ένα πραξικόπημα στην Λατινική Αμερική.

Τα χρόνια του Γυμνασίου, τα πέρασε στην Αφρική, καταφέρνοντας μεταξύ άλλων να μεταδώσει τον Ιό Embola, να ανατρέψει 6 κυβερνήσεις και να προκαλέσει 9 εμφυλίους πολέμους. Στην Κεντρική Αφρική άλλωστε, φημολογείται ότι γνώρισε και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, με τον οποίο συνεργάστηκε επιτυχώς την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Η μετέπειτα πορεία του είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Προκάλεσε τον τυφώνα Κατρίνα, το Τσουνάμι στη Νοτιοανατολική Ασία, τη βύθιση του πυρηνικού Ρωσικού υποβρυχίου Κουρσκ και την παγκόσμια κλιματική αλλαγή.

Η δραστηριοποίησή του Παπαμιμίκου στον Ελληνικό χώρο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις ακόλουθες δράσεις: Έχει προκαλέσει την εκτίναξη του ελληνικού δημοσίου χρέους, τη φούσκα του χρηματιστηρίου, την αποτυχία του Μιχάλη Ρακιντζή στην Eurovision και το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη. Έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι σε αυτόν οφείλεται η ανικανότητα του Συλβέστρου να πιάσει τον Τουίτυ και του Δρακουμέλ να φάει τα Στρουμφάκια.

Τους τελευταίους μήνες έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία την εξάρτησή του από την Ηρωίνη, το αλκοόλ και τα βαρβιτουρικά, άφησε στην άκρη τον αγώνα για παγκόσμια κυριαρχία και ασχολείται με την προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Στον αγώνα αυτό, άξιοι συμπαραστάτες και θερμοί υποστηρικτές του είναι οι Illuminati, η Λέσχη Bilderberg, ο Πράκτωρ ΘουΒου και το Παιδί της Ρόζμαρυ.

Αυτός είναι φίλες και φίλοι ο πραγματικός Ανδρέας Παπαμιμίκος, και όσο πλησιάζουμε προς την 18η Απριλίου και η δυναμική του μεγαλώνει, φοβόμαστε ότι θα χρειαστεί να σας αποκαλύψουμε και όλο το παρασκήνιο πίσω από την εμπλοκή του στις κατολισθήσεις των Τεμπών, στα χαμηλά Νούμερα του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει..» και στην άρνηση της πολιτείας για παραχώρηση του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου για διεξαγωγή συναυλίας της Στέλλας Μπεζαντάκου.

Οι μάσκες έπεσαν, τα γεγονότα μίλησαν, ο κόσμος έμαθε την αλήθεια…

Μόνο αυτά μένει να ακούσουμε στα νέα επεισόδια της Παπαμιμικειάδας.

Έλεος πια, αφήστε την ΟΝΝΕΔ να προχωρήσει, αφήστε τη νεολαία να κρίνει, αφήστε τη βάση να εκφραστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου