Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ταγκό για 2 στην ΟΝΝΕΔ

Γράφει η Γαλάζια Νεολαία

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία εκλογής Προέδρου ΟΝΝΕΔ. Στις 18 Απριλίου οι νέοι από όλη την Ελλάδα θα εκλέξουν αυτόν που κρίνουν καταλληλότερο να οδηγήσει την νεολαία στην νέα εποχή. Κώστας Χατζής και Ανδρέας Παπαμιμίκος δίνουν τη μάχη για την πρώτη θέση, ενώ ο Βασίλης Αξιώτης ως τρίτος υποψήφιος δίνει απλά το παρών στη συγκεκριμένη μάχη.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει αμηχανία μεταξύ των υποστηρικτών του τελευταίου. Μία φράση που ακούγεται όλο και συχνότερα μεταξύ των ενεργών νεολαίων που υποστηρίζουν τον Αξιώτη είναι πως φοβούνται πως η ψήφος τους θα πάει χαμένη, αφού μόνο ως ψήφος διαμαρτυρίας μπορεί να θεωρηθεί. Λοξοκοιτάζουν λοιπόν προς τους δύο επικρατέστερους υποψηφίους και μην αμφιβάλλει κανείς πως στις μέρες που απομένουν δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις.

Ιδιαίτερο πρεσάρισμα δέχονται οι υποστηρικτές του Αξιώτη από τον Παπαμιμίκο ο οποίος προσπαθεί να κλείσει την ψαλίδα με τον Χατζή. Μένει να φανεί αν οι πιέσεις θα πιάσουν τόπο και φυσικά αν θα φτάσουν για να ανατραπεί η διαμορφούμενη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου