Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΝΝΕΔ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

From: dapara7 dapara027 [mailto:dapara027@gmail.com]

Παρακαλουθώντας τόσο καιρό τις εξελίξεις για την εκλογή του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, τα συμπεράσματα είναι γρήγορα και σαφή. Ξέρετε παλιότερα από τα συνέδρια που θυμάμαι Καμμένα Βούρλα - Χαλκίδα κ.λ.π για να γίνεις Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ χρειαζόσουνα απαραίτητα: να έχεις μια καλή πορεία ως υπεύθυνος σε μαζικό τμήμα (με κορυφαίο τη ΔΑΠ - ΑΕΙ) ώστε να έχεις χιλιόμετρα διοίκησης, διαχείρισης κρίσεων και αποτελέσματα να επιδείξεις, μια κρίσιμη ομάδα να σε στηρίζει και από εκεί και πέρα να συσπειρώσεις τους διάφορους συσχετισμούς πάνω σου ώστε να μη φάς μομφή την άλλη μέρα. Μεγάλο ρόλο έπαιζε επίσης να σε στηρίζει και ο απερχόμενος Πρόεδρος ώστε να γίνει το απαραίτητο παιχνίδι με κουκιά, σφραγίδες, συνέδρους κ.λ.π. Τώρα λοιπόν με το νέο σύστημα απαιτούνται μάλλον όλα τα προηγούμενα και καμιά 50αριά χιλιαδίτσες ευρουλάκια ώστε να παίξουμε αξιοπρεπώς την κούρσα. Ερώτηση σημαντική αγαπητό ακροατήριο. Μήπως αυτό αποκλείει όλα τα άξια στελέχη κατά τα άλλα της ΟΝΝΕΔ που δυστυχώς δεν έχουν τα φραγκάκια? Αλλη ερώτηση σημαντική, τι Πρόεδρος είναι αυτός που θα βγει και που θα στηριχτεί? Με την κινητοποίηση που κάνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, του ΑΡΗ, του ΠΑΟ, των προσκόπων, του πολιτιστικού συλλόγου τραχανοπλαγιάς και όλων αυτών των άσχετων προς την ΟΝΝΕΔ φορέων. Α να σημειωθεί πως και το Λύκειο Ελληνίδων κάνει καλή κινιτοποίηση, έχω παρακολουθήσει εκδηλώσεις τους. Κάλπη προτείνω να κλείσει επίσης ο σύλλογος ΚΑΡΑΤΕ Χολαργού (με πιάνεις!!!). Κύριε Πρόεδρέ μας Αντώνιε Σαμαρά, πως το βλέπεις το πακετάκι? Ξέρω FABULOUS που λένε και στο χωριό μου.

2 σχόλια:

  1. τα βασικα στοιχεια ενος προεδρου ΟΝΝΕΔ είναι ο λογος (κατα πόσο μπορεί να τον χειριστεί σωστα και να επιχειρηματολογήσει) η ιδεολογία (να ξερει που πιστεύει και γιατί πιστεύει και να μπορεί να υποστεηρίξει τις θέσεις του) και η ηθική του συμπεριφορα όλα τα χρόνια που ήταν συνδικαλιστης είτε στην δαπ είτε στην ΟΝΝΕΔ.

    προφανως για να κάνει κάποιος ένα προεκλογικό αγώνα τέτοιου βελινεκους (πανελλαδικες επισκεψεις ανα νομο) χρειάζεται να έχει μία οικονομική άνεση η φίλους που τον στηρίζουν ή χορηγους.

    όσο για τους οπαδούς αθλητικών συλλόγων που ανέφερες απορώ γιατί σου κάνει εντύπωση. μεσα σε αυτούς τους συλλόγους δεν υπάρχουν νέοι 16-32 που μπορούν να κινητοποιηθούν? για ποιο λόγο εκτός της άθλησης να μην ασχοληθούν και με τις εκλογικές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ? η οννεδ είναι μια ανοιχτή οργάνωση που επιθυμεί μέλη και συμμετέχοντες απο παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο με το καρατε εχει σχεση με αυτους τους "ουνους" του παπαγου και του χολαργου που θα ειναι τη κυριακη στη καλπη του χολαργου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή