Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Παπαμιμίκος ο άρχοντας της προβοκάτσιας.

Γράφει η Γαλάζια Νεολαία

Η ήττα που έρχεται έχει κάνει τον Παπαμιμίκο να μηχανεύεται κάθε λογής προβοκάτσια μπας και σώσει κάτι από την παρτίδα. Μετά τις απειλές από τηλέφωνα με απόκρυψη και το κυνήγι «μαγισσών» στη Θεσσαλονίκη, ο πολυτάλαντος νους του Ανδρέα έχει θέσει σε εφαρμογή καινούρια κόλπα.

Κάνουν τηλεφωνικές κινητοποιήσεις σε περιοχές που υπολείπονται σημαντικά του Χατζή ενημερώνοντας για αλλαγές στις εκλογικές κάλπες, μόνο που οι κάλπες που στέλνουν τους ψηφοφόρους δεν υπάρχουν. Κάνουν κινητοποίηση από...

κάποια «δήθεν» γραμματεία της ΟΝΝΕΔ ζητώντας στήριξη για τον Παπαμιμίκο εκ μέρους κάποιου τοπικού βουλευτή, μόνο που ο βουλευτής δεν το ξέρει! Στέλνουν ψεύτικα email με το όνομα του Χατζή ή στελεχών του με δήθεν εκλογικές οδηγίες χωρίς να κάνουν τον κόπο να ελέγξουν την οποιαδήποτε εγκυρότητα των όσων ισχυρίζονται.
Οι προβοκάτσιες αυτές γίνονται υπό την πλήρη ανοχή ανθρώπων στο κόμμα που μάλιστα υποθάλπτουν τις ενέργειες αυτές. Ευτυχώς που το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και είναι αργά για τον εκλεκτό της διαπλοκής να πείσει έστω και έναν νέο. Ας προσέχουν όμως τα φυντάνια της διαφθοράς γιατί όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει η ράβδος του Αντώνη.

2 σχόλια: