Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Το βιολί του στα Γιάννενα ο Παπαμιμίκος


Ξεκίνησαν τα όργανα στη μάχη της εκλογής Προέδρου ΟΝΝΕΔ, με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο να συνεχίζει ακάθεκτος … το βιολί του! Πηγές μέσα από το στρατηγείο του, άφησαν να διαρρεύσει πως ετοιμάζονται πούλμαν με σκληροπυρηνικούς του από τη Θεσσαλονίκη για να μεταβούν στα Γιάννενα την Κυριακή, προκειμένου να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα της κάλπης αλλά και για να προβούν σε τραμπουκισμούς και προβοκάτσιες.

Ευελπιστούν έτσι να τρομάξουν τους νέους των Ιωαννίνων προκειμένου να μειώσουν τη συμμετοχή. Το μήνυμα από τα Γιάννενα όμως φτάνει πεντακάθαρα: Καλώς να ορίσουν…γιατί οι νέοι της πόλης δεν καταλαβαίνουν από τραμπούκους και νταβατζήδες. Με κάμερες αδιάψευστους μάρτυρες, με τραγούδια και αμετακίνητη στάση θα περιμένουν αυτούς που προσπαθούν να τους τρομάξουν. Γιατί οι νέοι των Ιωαννίνων έχουν ήδη αποφασίσει. Θα είναι μαζί με τον Κώστα Χατζή για μία νέα ΟΝΝΕΔ χωρίς τα λυπηρά αυτά φαινόμενα.

5 σχόλια:

  1. re paidia eleos eiste dld.poia giannena einai me ton xatzi sunelthete ligo tha koroideuomaste kai metaksu mas edw sta giannena???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e eiste zwa pragmatika den mporw na sas xaraktirisw alliws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακριά απο τον υποψήφιο της Ντόρας το Παπαμιμίκο αν αγαπάτε το κόμμα και τη νεολαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai omws... etsi egine... geloioi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti egine????eides kaneis to poulman???gt egw oli mera simera to epsaxan alla mpa tipota.ti kanan ta giannena???milisan??psifizoun OLOI XATZI???den sas xalase etsi?74 psifoi diafora kai opoios gnwrizei to epiaase to uponooumeno xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή