Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Τι κρύβει ο Παπαμιμίκος;

Toυ Κώστα Ζωγράφου

Στις 21/3/2010 στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής οι τρεις υποψήφιοι για την ΟΝΝΕΔ έδωσαν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτήσεων, στα πλαίσια της προβολής των επερχόμενων εκλογών αλλά και των πολιτικών που θα εφαρμόσουν σε περίπτωση εκλογής τους. Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε τα Golden Boys και κατά πόσο αυτά εκφράζουν ως πρότυπο τους σημερινού νέους.

Ο Βασίλης Αξιώτης διαφώνησε έντονα με τη σύνδεση των νέων με τα συγκεκριμένα πρότυπα, ο Κώστας Χατζής τόνισε πως οι νέοι έχουν ανάγκη προτύπων με «λευκό ηθικό μητρώο» και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος …; Διαβάστε τι απάντησε: «Οι νέοι σήμερα έχουν περισσότερα ερεθίσματα, ευκολότερη πρόσβαση στην πληροφορία. Όμως αντιμετωπίζουν ένα σύστημα εχθρικό για τα όνειρα τους».

Το Golden Boy της Κυβέρνησης Καραμανλή, ο 29χρονος που με πτυχίο και χωρίς μεταπτυχιακό κατόρθωσε να γίνει μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΥΑΘ και της ΤΡΑΜ ΑΕ, προβάλει την απογοήτευση των νέων που δεν πραγματοποιούνται τα όνειρα τους. Θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσει ευθέως ποια ερεθίσματα είχε ο Ανδρέας και ποια πρόσβαση σε πληροφορίες που τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει τα δικά του όνειρα; Αναρωτιέμαι, γιατί την ίδια ώρα χιλιάδες συνομήλικοι του αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας ή αγωνίζονται να τα φέρουν εις πέρας.

Οι νέοι αυτοί, στους οποίους ποτέ δεν δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα μπορούν να είναι ήσυχοι. Ένας από αυτούς, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα τους εκπροσωπεί επάξια έχοντας νιώσει τους φόβους και τις ανάγκες τους … και επειδή μπορεί να χρειαστεί βοήθεια … δεν είναι μόνος … έχει τη στήριξη των φίλων του … μιας παρέας απλών καθημερινών παιδιών:

1. Άρης Μηλιώνης: Σύμβουλος Γιάννη Παπαθανασίου. Σύμβουλος επικοινωνίας και γνωστός «γαλάζιος παπαγάλος» … σε blogs.

2. Βαγγέλης Πάνου: Σύμβουλος Γιώργου Βουλγαράκη. Γνώστης τόσο των νομίμων, όσο και των ηθικών!

3. Βασίλης Τοκάκης: Σύμβουλος Γιώργου Αλογοσκούφη. Γνώστης των μυστικών της πολιτικής επικοινωνίας, ως μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ.

4. Κώστας Κατσαφάδος: Σύμβουλος Βύρωνα Πολύδωρα και Γιώργου Αλογοσκούφη. Πολιτευτής της ΝΔ στον Πειραιά.

5. Μάριος Τσάκας: Σύμβουλος Γιώργου Αλογοσκούφη. Διοικητής της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ), γνωρίζει οικονομία … αν και χημικός.

Πώς να καταδικάσει ο δύστυχος Παπαμιμίκος τα Golden Boys, αφού τόσο αυτός, όσο και οι στενοί του συνεργάτες υπήρξαν μερικά από τα πιο γνωστά golden boys επί κυβερνήσεως Καραμανλή; Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στους συνομήλικους τους που δίνουν μάχη με την οικονομική κρίση, έρχονται να καταλάβουν την ΟΝΝΕΔ έχοντας την οικονομική πολυτέλεια να είναι «επαγγελματίες πολιτικοί».

Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι στιγμής σιωπά προκλητικά στην πρόταση του Βασίλη Αξιώτη να δημοσιοποιήσουν οι υποψήφιοι Πρόεδροι τη πηγή προέλευσης των χρημάτων με τα οποία χρηματοδοτούν των αγώνα τους και στην αντίστοιχη πρόταση του Κώστα Χατζή για δημοσιοποίηση των εξόδων τους στο διαδίκτυο. Τι θέλει να κρύψει ο Παπαμιμίκος;

3 σχόλια:

  1. θα σ πω εγω τι κρυβει! ολες τις "δωρεες" απο διαφορους επιχειρηματιες νυχτερινων μαγαζιων που τον στηριζουν και πληρωνουν και την εταιρεια επικοινωνιων που τον προωθει.
    τους εχει ταξει οτι μολισ βγει θα τους παρει η ΝΕΑ ΟΝΝΕΔ Α.Ε. για χορηγους και θα τους εχουμε να μας πληρωνουν και σε ανταλλαγμα να πηγαινουμε να γεμιζουμε τα μπουζουκια τους και να τους κανουμε καλους λογαριασμους!

    παει η εποχη των δαπιτοπατερων!!! οι νεοι θελουν την εντιμοτητα, το ηθος, την αλλαγη στην ΟΝΝΕΔκαι αυτο σιγουρα δεν θα γινει με προεδρο τον παπαμιμικο.

    στις 18 απριλιου όλοι στις καλπες για να στηριξουμε μαζικα Κωστα Χατζη! γιατι για εμας η ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, την τιμαμε, την αγαπαμε και δεν την ξεφτυλιζουμε χρησιμοποιώντας την σαν καλυψη για τις επαγγελματικες μας δραστηριοτητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo re kwstako! pes ta! pes thn alitheia epitelous. xebrostiase tous olous agori mou.

    sto telos, mhn xexaseis na mas peis pou douleues kai posa epairnes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re paidia,grafei o kostakos s auto to blog??apokleiete dn to pisteuw!!!ahahaha

    re geloie kostako esy dn isoun sto grafeio tou alogoskoufi sto ipourgio??kai mas milas gia allous pou itan se grafeia ipourgwn??

    ΑπάντησηΔιαγραφή