Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ο Παπαμιμίκος είναι σίγουρος ότι χάνει και διαβάστε τι δημοσιεύματα βγάζει!

parapolitika.gr (το κλασσικό ντορικό - αντισαμαρικό blog)

Φόβοι για συμπλοκές την ημέρα των εκλογών στην ΟΝΝΕΔ

Φόβοι για βίαιες συμπλοκές την ημέρα των εκλογών της ΟΝΝΕΔ έχουν αρχίσει και εκφράζονται απο όλες τις πλευρές στη "γαλάζια" Νεολαία. Μάλιστα, τα επιτελεία των υποψηφίων προέδρων λέγεται ότι έχουν συγκροτήσει ομάδες "κρούσης" για τη συγκεκριμένη ημέρα, που θα επιτηρούν τη διαδικασία και θα παρεμβαίνουν αν χρειάζεται. Αυτό, όμως, έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα, σε τέτοιο βαθμό, που στελέχη της ΟΝΝΕΔ υποστηρίζουν ότι "ακόμα και ένα άσχετο γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και η γιορτή της Δημοκρατίας να μετατραπεί σε πεδίο μάχης...".

Οι πληροφορίες αυτές έχουν φθάσει και στη Ρηγίλλης, οι επιτελείς της οποίας προβληματίζονται έντονα και... ανατριχιάζουν με το σενάριο να γεμίσουν στις 18 Απριλίου οι τηλεοπτικοί δέκτες με... αιματοβαμένα πλάνα νεολαίων σε όλη την Ελλάδα. Πάντως, παλιοί ΟΝΝΕΔίτες έλεγαν χθες σε πηγαδάκι στην ΚΕ της ΝΔ ότι "αν η εκλογή του νέου προέδρου της Νεολαίας προκύψει απο διαδικασίες βίας και νοθείας, τότε το τέλος της ΟΝΝΕΔ είναι κοντά...".

Μήπως τελικά δεν του βγαίνουν τα κουκιά;; Μήπως εκείνος ετοιμάζει κάτι;;

3 σχόλια:

  1. 6 k simera paidia psixraimia!!!

    stis 19 aprili i onned tha exei proedro. tha exei mellon. tha exei ton andrea papamimiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA MUALA SOU KAI MIA LIRA KAI TO MPOGIATZI O KOPANOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxaxa!!!!!!!ma gt sugxuzesai ase to paidi na kanei xara!!!!!!8a faei kala stis 19!!!!!pes agaph mou esu pes ...ton andrea 8eleis ?????ton andrea 8a exeis!!!8a ston valoume ston kwlo kuriakh vradu mhn agxwnesai!!!!

    ΔΑΠ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή