Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Περί του Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ, Γ. Παπαδομιχελάκη

Πολύς ντόρος γίνεται από την πλευρά Παπαμιμίκου για τη σημαντική στήριξη που προσφέρει ο Γιώργος Παπαδομιχελάκης, ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ.

Ο γραμματέας της ΔΑΠ, που αντί να ασχολείται με τις φετινές φοιτητικές εκλογές, έχει γίνει ο παρατρεχάμενος του Παπαμιμίκου δεξιά και αριστερά ανά την Αθήνα. Ο γραμματέας της ΔΑΠ που αντί σήμερα να είναι στην ΕΦΕΕ, πήρε πρώτη θέση στο Πάντειο για την ομιλία του Παπαμιμίκου.

Αλλά, τα ερωτήματα που εγείρονται είναι άλλα ...

Πώς τον προσφωνούν Γραμματέα της ΔΑΠ αυτοί που το καλοκαίρι έσπαγαν τα γραφεία της ΔΑΠ;;

Πώς τον αποδέχονται τα πρωτοπαλίκαρα του Παπαμιμίκου στην Αθήνα;

Πώς αποδέχονται τον γραμματέα της σφραγίδας, όπως λένε;;;;;;;;;;

Πώς τον ονοματίζουν γραμματέα, όταν δεν έχει την επίσημη έγκριση του κόμματος;;;;

Φυσικά, το σημαντικότερο ερώτημα εξ αυτών είναι το εξής:

Πώς τον αποδέχονται τα πρωτοπαλίκαρα του Παπαμιμίκου στην Αθήνα;


Πώς τον αποδέχεται ο Κωνσταντίνου από το ΠΑ.ΠΕΙ.;;;; Πώς τον αποδέχεται ο Ιωαννίδης από το Πάντειο;;;
Τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που στηρίζουν την εκλογή του υποψήφιού τους στο Γραμματέα που με τόση λύσσα πολέμησαν το καλοκαίρι;; Που συγκέντρωναν υπογραφές επί υπογραφών ενάντιά τους;;;

Εξάλλου, τι έχει να τους προσφέρει ο Παπαδομιχελάκης;;; Τις ψήφους του ΠΑ.ΠΕΙ.;;;;;;; Τις είχε ήδη ο Παπαμιμίκος. Τις ψήφους του μισού Παντείου;;; Τις είχε ήδη ο Παπαμιμίκος. (Μην ξεχνάτε του μισό, το άλλο μισό στηρίζει Χατζή.)

Τι άλλο έχει να προσφέρει, εκτός από εντυπώσεις;;;;;;;

9 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ?ΠΟΙΑ ΜΙΣΗ ΠΑΝΤΕΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ?ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΕΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΕ ΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟ ΓΙΑΤΙ Η ΨΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. axxaxaxxaxaxxaxax sumfwnw me ton prolalhsanta! e oxi k i misi panteios...min trelathoume! auta einai anakrivies ...to ksereis k ec p egrapses auti ti m****kia kai oloi osoi to diavazoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAPADOMIXELAKH, EISAI MONO GIA NA TROS KAFEDES STO KEFALI APO EAAKITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γραμματέας ήταν στην ΕΦΕΕ,οι εκλογές πήγαν 19 Μαϊου,τόσα ψέματα πια....

    μια απλά Δαπίτισσα νομικης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε δαπίτες, έχει πολύ γούστο να σας βλέπουμε να σφάζεστε μεταξύ σας. Και η πλάκα είναι πως μόνο έναν της προκοπής έχετε, τον παπαδομιχελάκη. κι αυτον τον βρίζεται. ο παπαδομιχελάκης ήταν χτες στην ΕΦΕΕ και μαζί με εμάς πήγαμε τις εκλογές στις 19 του Μάη. Για να σφαχτείτε με την ησυχία σας και να έρθετε να κάνουμε εκλογές μετά. Όπου θα πάτε άπατοι, βεβαια.
    κόκκινος ράμπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o papadomixelakis einai klasikos dapitis. edw kai mines kanei ta pio apithana kai pithana mesa stin EFEE. Mono kai mono gia na mi xasei i DAP logw tis imerominias twn eklogwn tis ONNED.
    Megalos sevasmos stous foitites! mprabo! sugxaritiria kai stous knites pou pazioun to paixnidi tis dexias. PASP-ALLAGI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. apo pote to miso panteio einai kati teleiwmenoi 30arides,,,kai oi xontropoustes se swma kai psixi?karagkiozako kateva deutera stin sxoli opoio ki an einai to apotelesma monos sou omos xoris fouskotous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το Πάντειο που έμεινε είναι άυτό που εκβιάζεται και φοβάται.
    Τελειώσαν τα ψέματα...
    Και μην κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις γιατί με το όνειρο θα μείνετε πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γραμματέας της ΔΑΠ ήταν στην ΕΦΕΕ και κλείδωνε τις φοιτητικές για 19 ΜΑΙΟΥ την ώρα που ο Χατζης και η Παρέα του γυρνοβολάγανε στα πανεπιστήμια και ουτε καν τον κόπο να ανέβουν στην αίθουσα που συνεδρίαζε το διαπαραταξιακό δεν έκαναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή