Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ (εκ των εσω)

Μεγάλη Πέμπτη και όλοι οι νέοι 18-32 που είχαν ψηφίσει στις εκλογές προέδρου ΝΔ δεχτήκαμε ένα sms από τον υποψήφιο Πρόεδρο Κώστα Χατζή που μας ευχόταν χρόνια πολλά. Κάποιοι λόγω εταιρείας το δέχτηκαν διπλό και τότε άρχισαν οι δύο πολιτικοί του αντίπαλοι και οι οπαδοί τους να βγαίνουν σε blog, facebook, ΜΜΕ και να κατακρίνουν τον Χατζή για το που βρήκε τις λίστες. Ταυτόχρονα έλεγαν πως εξέθετε την ΝΔ, πως δημιουργούσε νομικό θέμα, πως είχε παράνομη πρόσβαση σε αρχεία του κόμματος κ.τ.λ.

Αυτά είναι τα γεγονότα αλλά η «αλήθεια» είναι λίγο διαφορετική!

Όταν έγιναν εκλογές προέδρου και στην φόρμα υπήρχε κενό για να συμπληρώσουμε αριθμό κινητού και σταθερού, οι περισσότεροι ψηφοφόροι το έκαναν. Τα πεδία αυτά δεν ήταν υποχρεωτικό να συμπληρωθούν άρα όσοι τα συμπλήρωσαν έδωσαν από μόνοι τους την έγκριση στο κόμμα για την οποιαδήποτε χρήση των αριθμών αυτών.

Συμφώνα με κάποια κριτήρια όπως η ηλικία, ο τόπος διαμονής και ο τόπος που ψηφίζουμε, οι ψηφοφόροι μπήκαν σε κάποιες λίστες οι οποίες θα μπορούσαν μελλοντικά να χρησιμοποιηθούν σαν εργαλείο από την ΟΝΝΕΔ, τους κατά τόπους βουλευτές και δημάρχους ώστε να έχουν μία βάση κινητοποίησης και φυσικά από το ίδιο το κόμμα όταν πρόκειται για ομιλίες του Προέδρου.

Πριν το Πάσχα λοιπόν η λίστα των νέων ψηφοφόρων 18-32 δόθηκε στους εκπροσώπους και των τριών υποψηφίων για να τις χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν. Όλοι είχαν σκοπό το Πάσχα να στείλουν ένα μαζικό μήνυμα με ευχές. Μόνο που ο Χατζής το έκανε πρώτος και τότε το επιτελείο του Παπαμιμίκου απόφάνθηκαν ότι αντί να στείλουν κ αυτοί μαζικό και να φανεί ότι αντιγράφουν το Χατζή, θα μπορούσαν να βγουν και να τον κατηγορήσουν για παράνομη κατοχή και χρήση των λιστών. Έτσι θα έκαιγε και το δυνατό χαρτί του Χατζή που είναι ο χαρακτήρας και το ΉΘΟΣ του.

Τώρα όμως, 4 μέρες πριν από τις εκλογές, οι μάσκες έπεσαν και άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα με απόκρυψη. Το τηλεφώνημα: «γεια σας, είμαστε από το γραφείο του Χατζή…» το περίμενα. Το τηλεφώνημα, «γεια σας, είμαστε από το γραφείο του Παπαμιμίκου» όμως με εξέπληξε!

Και ο Αντρέας πέφτει στην παγίδα που έστησε. Κάνει αυτά που μια βδομάδα πριν κατέκρινε και έλεγε ότι είναι παράνομα και ανήθικα. Καίγεται τόσο για τις ψήφους που ξεχνάει τις κατηγορίες προς Χατζή και στήνει το δικό του τηλεφωνικό κέντρο για να προσελκύσει ψηφοφόρους.

Οι οπαδοί του Παπαμιμίκου που φέρονται σαν πρόβατα και αποδέχτηκαν την προπαγάνδα του για τις λίστες είναι αρκετοί από αυτούς που σήμερα κάνουν την ίδια δουλειά (τηλέφωνα σε ψηφοφόρους) για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα!

Στις 18 Απριλίου η ΟΝΝΕΔ ΨΗΛΑ! ΜΕ ΗΘΟΣ, ΑΞΙΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ στηρίζουμε ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ!

απο Ιωάννα Καρώνη

4 σχόλια:

  1. o papamimikos ektos pou s leei na ton upostirikstis sto tilefonima kserei kai poso kairo eisai anergos??ayta kirie papamimike pou ta gnorizete mas lete prosopika stoixeia tou kathena??ee???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ, ΠΑΙΔΙΑ....

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ??

    ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΖΕΙ....

    ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΦΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ....

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΤΟΥ....(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...)

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ...ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ-ΜΑΝ[ΑΝΤΡ(Ε)ΑΣ]....

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΩΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ....

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ....ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....

    Η ΟΝΝΕΔ ΨΗΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλά είναι δυνατόν κάποιος που ασχολείται με ΟΝΝΕΔ να είχε πιστέψει τις διαμαρτυρίες του Παμαμιμίκου? Αφού ο Αρβανιτόπουλος (Διευθυντής του Γραφείου του Σαμαρά) είναι υποστηρικτής του, δεν θα του έδινε τις λίστες? Παίζει ο Αντρέας να τις είχε πριν από κάθε υποψήφιο!
    Το ήθος του Χατζή δεν σπιλώνεται τόσο εύκολα και αυτό έχει αποδειχτεί πολλές φορές που προσπάθησε ο Παπαμιμίκος να τον υπονομεύσει. Ο Χατζής μιας και ήταν στο γραφείο του Σαμαρά δεν θα ρίσκαρε ποτέ να εκθέσει το κόμμα και τον πρόεδρο με λίστες που βρέθηκαν στην κατοχή του παράνομα!
    Τα πρόβατα του Παπαμιμίκου θα βγάλουν ποτέ τις παρωπίδες? Θα ανοίξουν ποτέ τα μάτια τους να δουν ποια είναι η αλήθεια?


    ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ – 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – Η ΟΝΝΕΔ ΨΗΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. peite ta re paidia ti aisxos einai auto me tin laspi pou rixnei o papamimikos kai ta provata tou....eleos...pame tin onned psila me ton xatzh opws palia na exoume to koumanto emeis tou xatzi na trwme lefta apo ta tameia...na min exoume a.f.m gia na mporoume na kanoume ta lefta oti theloume na min mas elegxei kaneis...na trexoume se ksenodoxeia na kanoume ekloges kai na min mas enoxloun ta provata tou papamimikou kai na vgazoume sta sumboulia opoious theloume...o malakas thelei kai diafaneia..kai erwtw...pws egw kurie papamimiko tha faw lefta apo ta tameia an ftiakseis A.F.M...pws tha provatopoiw egw tis dikes mou sxoles an mou pairneis esi ta dika mou provata...GI AUTO STHRIZW XATZI...GIA MIA NEA ONNED OPWS PALIA....DIEFTHARMENH KAI KLEISTH MIA O NNED POU MONO OI ANTRHRWPOI TOU XATZH THA EXOUN DIKAIWMA STHN MASA KAI STIS KAREKLES....PAME TIN ONNED PSILA ISA ME THN KIFFISIA ME TOSA POU THA FAME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή