Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Θα μπορούσε να είναι μήνυμα από την ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας...

Του Δεξιού Είρωνα
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/04/blog-post_6159.html

Για όσους ξεχνάνε τα λόγια του ίδιου του Εθνάρχη, να τους θυμίσω πως ο ίδιος τοποθέτησε ιδεολογικά την παράταξη «πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς».
Ο Εθνάρχης ονειρεύτηκε μια παράταξη η οποία «είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση ΜΟΝΟ όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα».
Μια παράταξη η οποία «προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες»....
Μια Νέα Δημοκρατία η οποία «αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος - που τόσα δεινά επεσώρευσαν στον τόπο μας - και προσανατολίζεται στα ευρύτερα δυνατά σχήματα εθνικής ενότητος».
Μια παράταξη η οποία να μπορεί να «ζητεί για την πραγματοποίηση των σκοπών της την συνεργασία του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς».
Σήμερα, ο Κώστας Χατζής είναι αυτός που αγγίζει αυτό που πολλοί πριν κάποια χρόνια θεωρούσαμε θαύμα. Το άνοιγμα της ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία και την εκλογή του προέδρου από τη βάση.
Ο Κώστας είναι ο επαρχιώτης, εκτός Αθηνών, εκτός του σκληρού κατεστημένου της ΟΝΝΕΔ που έβαλε χιλιάδες Οννεδίτες στο περιθώριο.
Ο Κώστας είναι ο απλός ΔΑΠίτης, ο απλός Οννεδίτης, που πέρασε με επιτυχία από όποια θέση κλήθηκε να υπηρετήσει στην οργάνωση.
Ο Κώστας είναι ένας από εμάς, που πέτυχε και του αξίζει να αναλάβει την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.
Ο Κώστας δεν είναι ούτε αλεξίπτωτο, ούτε φυτεμένος. Είναι αυτόφωτος και η πορεία του είναι εγγύηση για την Ενότητα και το Μέλλον της ΟΝΝΕΔ.
Ο Κώστας είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος έχει ταχθεί κατηγορηματικά και μάχεται υπέρ του δικαιώματος ψήφου των οργανώσεων εξωτερικού, αρκεί να τηρηθούν τα προσχήματα και να μην καθοδηγηθούν οι 40 ψήφοι των εκεί οννεδιτών.

Το αντίστροφο και original βρίσκεται εδώ:
http://phileleftheros.blogspot.com/2010/04/blog-post_597.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου