Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο Παπαμιμίκος έχει χιούμορ...

Του Δεξιού Είρωνα
http://press-gr.blogspot.com/2010/04/blog-post_4572.html

Μπορεί να μην καταφέρει να βγει Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, αλλά τουλάχιστον η παράταξη θα έχει κερδίσει έναν μεγάλο κωμικό, αφού το χιούμορ του Ανδρέα Παπαμιμίκου δεν έχει προηγούμενο. Έχει βγάλει στα διάφορα blogs τους Γαλάζιους Παπαγάλους, Γαλάζιους Παρατηρητές και Γαλάζιους Νονούς να παρουσιάζουν δήθεν αξιόπιστες δημοσκοπήσεις, αναλύσεις και τοποθετήσεις για το τι «ελέγχει» ο φίλους τους Ανδρέας.


Το ένα γκάλοπ τον εμφανίζει πρώτο με 99,9% και ότι ψάχνει να κρεμάσει στο Σύνταγμα τον άμοιρο που του χαλάει το απόλυτο, η άλλη τηλεφωνική δημοσκόπηση τον βγάζει πρώτο από τον πρώτο γύρο … αν και ο Ανδρέας δεν έχει...

τα τηλέφωνα των Νεοδημοκρατών γιατί ο «κακός» Σαμαράς τα έδωσε μόνο στον Χατζή, ενώ οι εκτιμήσεις των «έγκυρων» αναλυτών του δίνουν το 70% της ΔΑΠ την ώρα που οι αντίπαλοι του στρέφονται στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ εσωτερικού και στους ομογενείς της Ταζμανίας για υποστηρικτές!!!

Όποιος γνωρίζει από εκλογές και από ΟΝΝΕΔ, μόνο να γελάει μπορεί από τις «έγκυρες» αστειότητες που δημοσιεύονται! Αφού τα γνωρίζουν όλα γιατί δεν μας λένε πόσος κόσμος θα κατέβει να ψηφίσει; Αφού ο Παπαμιμίκος κερδίζει τόσο άνετα γιατί μπλοκάρει την διαδικασία καθορισμού των καλπών;

Ακούστε και ένα ανέκδοτο του φίλου σας του Ανδρέα και θυμηθείτε με … ήταν ένας υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ που όταν είδε πως χάνει προσπάθησε ακόμα και να αναβάλλει την ημερομηνία των εκλογών. Καλό; Για αυτόν σίγουρα όχι γιατί στις 18 Απρίλη έχει προδιαγραφεί η ήττα του, παρά τα τσαλιμάκια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου