Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Νικητή βγάζει τον Χατζή γνωστό blog


Νικητή βγάζει τον Κώστα Χατζή γνωστό παραπολιτικό και δήθεν «έγκυρο» blog. Μέχρι πρόσφατα ζάλιζε τον κόσμο ότι ο Παπαμιμίκος είναι πρώτος, δεύτερος ο Βασίλης Αξιώτης και τρίτος με 10% ο Χατζής. Τα στοιχεία αυτά φυσικά δεν τα έβγαζαν από το κεφάλι τους από το εν λόγω blog αλλά τους τα έδινε γνωστός «γαλάζιος παπαγάλος», υπάλληλος του Παπαμιμίκου. Στοιχεία από δημοσκοπήσεις, που «και καλά» είχε παραγγείλει η Νέα Δημοκρατία, αλλά για τις οποίες κανένας δεν είχε ιδέα στη Ρηγίλλης.

Παρά τα έγκυρα προγνωστικά του, ο «δεύτερος» Αξιώτης αποσύρθηκε και σήμερα το πρωί ο Κώστας Χατζής είχε ανέβει ξαφνικά στο 40%, με τον καλοπληρωτή Παπαμιμίκο να παραμένει πάντα πρώτος! Με τέτοια τεράστια δυναμική σε 5 μόνο ώρες είναι πλέον αδιαμφισβήτητο σε όλους ότι το επόμενο 24ωρο ο Κώστας Χατζής θα φτάσει τουλάχιστον στο 60% … αν και πάλι για το έγκυρο blog πρώτος θα είναι ο Παπαμιμίκος με ποσοστό γύρο στο 80%. Μπορεί τα νούμερα να μην βγαίνουν αλλά τουλάχιστον θα έχουν κάνει το καθήκον τους στην παραπληροφόρηση.

Σα νέοι οφείλουμε να κλείνουμε τα αυτιά μας στα ψεύδη και τη λάσπη. Την Κυριακή 18 Απριλίου οι νέοι και οι νέες την Ελλάδας θα εκλέξουν Πρόεδρο τον Κώστα Χατζή για να επαναφέρει το Ήθος, την Ιδεολογία και τη Μαχητικότητα στην ατζέντα της ΟΝΝΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου