Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Η ΟΝΝΕΔ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ «POLITICS»

Του Κώστα Ζωγράφου
.
Στην Ελλάδα του 2010 ό,τι δηλώσεις είσαι, τουλάχιστον για όσο διάστημα μπορείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Έτσι και στην εκλογή Προέδρου ΟΝΝΕΔ από τη ...βάση (ο Θεός να την κάνει τέτοια τελικά με 150 εκλογικά κέντρα), οι λύκοι φόρεσαν μάσκα προβάτου και βγήκαν με χαμόγελο στην κοινωνία.

Για κάποιο διάστημα «πούλησαν την τρέλα τους» με ιδέες και ιδανικά – αυτά τα δίνουν συνήθως με το κιλό. Αργότερα έβαλαν στη συσκευασία και αμέτρητες θέσεις Κεντρικής Επιτροπής (την έχουν φτάσει πάνω από ...500 άτομα), κάμποσο μετρητό, βανάκια, laptop (!!) και οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί.

Επειδή όμως όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν και ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, η «ομαδούλα» τις χάνει τις εκλογές.

Ο μικρός Andrew λοιπόν ντύθηκε καλός και ενάρετος νεολαίος και φωνάζει. Τι λέει; Φωνάζει για αμαρτωλά sms, φωνάζει για τον κίνδυνο να ..καταστραφεί το κόμμα και η ..πατρίδα από τις δεξιές ιδέες του Χατζή, φωνάζει για συνομωσίες της Ρηγίλλης ακόμα και του ίδιου του Προέδρου της Ν.Δ., φωνάζει γενικώς για την άτιμη κοινωνία που του στερεί την καρέκλα που τόσο πολύ επιθύμησε.

Ποιος φωνάζει όμως; Ας δούμε ποιος:

- Αυτός που δίνει 5000 € για μια καταχώρηση στον επαρχιακό τύπο..

- Αυτός που δίνει 5000 € για να βγει ο ίδιος σε επαρχιακά τηλεοπτικά κανάλια και όχι οι συνυποψήφιοί του..

- Αυτός που δίνει 1500 € για κάθε 150 ψήφους ..!! ( δώσε μας ένα λογαριασμό να σε ψηφίσουμε κι εμείς αγόρι μου!!) .

- Αυτός που όλη η υποψηφιότητά του έχει στηθεί από την εταιρεία «POLITICS» του Ράζου και του Τσιμογιάννη (Μέχρι και τα ρουχαλάκια κάθε μέρα του διαλέγουν..)

- Αυτός που το βιογραφικό του είναι γεμάτο ΜΚΟ και ΑΕ; ( Από εκεί είναι τα φράγκα μεγάλε...;)

- Αυτός που.. αυτός που.. Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η καταμέτρηση. Εδώ παίζεται το έργο «Φωνάζει ο κλέφτης».

Δυστυχώς δεν τους βγήκε. Την ΟΝΝΕΔ δεν θα την κάνουν πακέτο να την πουλάει η εταιριούλα τους δεξιά κι αριστερά. Καλά τα μοίρασαν μεταξύ τους, ας τα ακυρώσουν τώρα γιατί η νεολαία δεν είναι ένα μάτσο πρόβατα όπως έχουν μάθει τους δικούς τους να είναι. Δυστυχώς χάνουν και πρέπει να βρουν άλλο «target group».

5 σχόλια:

  1. Τι έχεις να πέις για το γεγονός οτι ο Χατζής έβαλε βέτο στο να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού?Αν οι διάφορες ΟΝΝΕΔ του εξωτερικού του έδιναν στήριξη θα ήταν οκ για να ψηφίσουν τώρα που έδωσαν σε Παπαμιμίκο, τους απαγορεύτηκε το δικαίωμα να εκλέξουν αρχηγό. Την στιγμή μάλιστα που διατηρούν πολυπληθέστερες οργανώσεισ (πχ ΟΝΝΕΔ Μ.Βρεττανίας) απο τις περισσότερες νομαρχιακέσ της χώρας. Χαρακτηριστικά απο την ΟΝΝΕΔ που προέρχεται ο Χατζής η ΟΝΝΕΔ Μ Βρεττανίας έχει τουλάχιστον 10 πλάσιο κόσμο!Δείτε τις κατακαιρούς εκδηλώσεις της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε φίλε μου μην αναμασάς πράγματα που απλά έχεις ακούσει.Βρες μου μια επίσημη δήλωση του Χατζή που να λέει ότι δεν θέλει κάλπες στο εξωτερικό.
    Επειδή συμμετείχα σε πολλές συσκέψεις στην Ρηγίλλης για το θέμα των καλπών σε πληροφορώ ότι δεν τέθηκε ποτέ βέτο στο συγκεκριμένο θέμα. Ό,τι αποφασίζεται είναι από την αρμόδια επιτροπή των κεντρικών στην Ρηγίλλης.Εκεί λοιπόν να απευθυνθείτε και μην παίζεται παιχνίδια παραπολιτικής.
    Και να σου πω και κάτι άλλο:αν στηθεί κάλπη στην Μεγάλη Βρετανία θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.Μακάρι λοιπόν για να πάψει και αυτό το παραμύθι.

    ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΟΝΝΕΔ ΨΗΛΑ

    Γιάννης Κεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μπούν κάλπες να εκπλαγούμε και εμείς οι απλοί θνητοί Γιάννη μου!!Ο Χατζής, εφόσον όπως λέσ το θέλει, γιατι δεν βγαίνει να το καταγγείλει, όπως εξάλλου έκανε και για το θέμα των ομογενών?Εμείς είμαστε λιγότερο Έλληνες?Πάντως η στάση του στο θέμα τον ομογενών είναι πέρα για πέρα υποκριτική, πρωτού με διαψέυσεις έχω φίλους στο εκτελέστικό απο όλες τις "συνιστόσεσ" και ξέρω τι έχει υποθεί γαι το θέμα, όπως επίσησ και για την συνεδρίασει που κράυησε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα παραμονέσ συνεδρίου και την αποχώρηση συγκεκριμένω προκειμένου να μη ληφθεί απόφαση και να τιναχτεί το έκτακτο.
    Για το θέμα της μαζικότητας επειδή δεν το ανέφερες να θεωρήσω ότι συμφωνείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eno o papamimikos o tragikos tous thelei olous na psifisoune akoma kai tous kiprious kai tous boreioipirotes i kanw lathos???e???to allo to tragiko me tis kalpes pou to mono pou den ekane einai na balei kalpi mono sto spiti tou!eleos antriko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia krazete ton kwsta pou 8elei kalpes se olh thn ellada ana dhmo kai pote den e8ese kamia antirhsh stis kalpes tou ekswterikou kai uposthrizete oti o antrikos sas ein kurios pou eipe mia ,mlkia gia kalpes sto ekswteriko gt apla hksere pws auto einai kati pou den paizei gia oikonomikous logous na te8ei oute upo skepsh...
    mhn eiste toso provatya gamwto!!!alh8eia den prospa8w ati me olo auto gt pleon eimai sigourh pws o xatzhs 8a einai o prwtos stis 18 alla na sou pw kati sas lupamai alh8eia mhn eiste toso provata!!!
    o andreas einai polu megalos kindunos gia to komma kai an den to katalavete sto epomeno vhma sas 8a eiste kai eseis!!!!!
    me ektimhsh anna merlou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή